Microsoft vahvisti: seuraava Xbox julkaistaan toukokuun 21. päivä

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 24.4.2013 21:50 Kommentteja (11)

Microsoft vahvisti: seuraava Xbox julkaistaan toukokuun 21. päivä Microsoft on vahvistanut seuraavan sukupolven Xbox-konsolin julkistuspäiväksi 21. toukokuuta. Julkistustilaisuus pidetään Microsoftin Xbox-kampuksella ja sitä voi myös seurata netin kautta.
Microsoftin Larry Hrybin eli Major Nelsonin mukaan uuden konsolin julkistus tarkoittaa "uutta sukupolvea pelejä, tv:tä sekä viihdettä". Durango-koodinimellä tunnetusta seuraavasta Xbox-konsolista on huhuttu jo vuosia, mutta kutsu julkaisutilaisuuteen on Microsoftin ensimmäinen virallinen kommentti uudesta konsolista.

Tilaisuudessa on tarkoitus käsitellä uuden laitteen ominaisuuksia, mutta Major Nelsonin blogista voi päätellä, että 21. päivä tarjolla on vain ennakkomaistiaisia ja loput tiedot laitteesta sekä tulevista peleistä paljastetaan muutamaa viikkoa myöhemmin pelialan vuoden suurimmassa tapahtumassa E3-messuilla.


AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

11 kommenttia

124.4.2013 23:14

jos puheet siitä että on pakko olla nettiyhteys että saa pelattua mitään pitää paikkansa, niin en tule ikipäivänä ostamaan moista p**kaa.
Alkuperäisen tuotteen käytönestotekniikat joita kopiosuojauksiksi sanotaan, tekevät eniten haittaa juuri alkuperäisten tuotteiden käyttäjille. itselläni ei ole mahdollisuutta kiinteään nettiyhteyteen, joten viimeisetkin päivien piristeet katoaa jos ei edes pysty viettämään aikaansa pelien parissa silloin kun ei nettiin pääse...

224.4.2013 23:42

Microsoftilla olettavat että kaikilla kiinteä yhteys, mutta tosi asia on että suht harvalla on sellainen. Useimmat käyttävät mokkulaa ihan vain senkin takia kun huomattavasti halvempi ja ajaa saman asian(pelaamiseen ei sovi kyllä yhtä hyvin). Itseä ei niin haittaa kun löytyy kinteä yhteys mutta monella tutulla sitä ei ole. Pc puolelle tulee siirryttyä pelaamaan kyllä.


CPU: AMD FX-8350@4.4Ghz
GPU: ASUS GeForce GTX 680 DirectCU II Top
RAM: 8GB DDR3 ADATA 1600MHz
PSU: XFX 550W PRO Core Edition ATX 80+ Bronze
EMO: Gigabyte GA-970A-UD3

324.4.2013 23:56

Mitä te pojat selitätte? Seuraavasta Xboxista ei ole vielä selvinnyt mitään muuta kun julkistuspäivä ja nimi. Microsoft ampuu itseään kiveksille jos todellakin vaativat nettiyhteyden, mutta luulenpa, että he eivät sitä vaadi.


MSI B350 Gaming Pro Carbon | AMD Ryzen 5 3600 | GTX 1080 WINDFORCE OC | Corsair RM750x 80+ Gold | G.Skill Ripjaws V DDR4 16 GB 3066Mhz | Noctua NH-D15 | Windows 10 64-bit 1903 | Samsung Evo 850 500 GB | Kingston UV400 240 GB | Asus Rog Swift PG279Q 165Hz |

425.4.2013 03:18

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Vilperi13:
Mitä te pojat selitätte? Seuraavasta Xboxista ei ole vielä selvinnyt mitään muuta kun julkistuspäivä ja nimi. Microsoft ampuu itseään kiveksille jos todellakin vaativat nettiyhteyden, mutta luulenpa, että he eivät sitä vaadi.
Näitten huhujen perusteella juuri puhummeki, toistaiseksi. Ja vaikka ei vaatisi jatkuvaa yhteyttä, niin tuskin tulen itse ainaskaan ostamaan kyseistä laitetta. Ei konsoleilla ole enään mitään tarjottavaa oikein, x360 jää aikas varmasti viimeiseksi uudeksi konsoliksi. Viimeisen 4 vuoden aikana ei ole juuri mitään mielenkiintoista peliä tullut(pc puolella kyllä sama vika) mutta ne saa halvalla tai "ilmaiseksi"(ei siitä sen enempää). Ja pc puolella taas paljon paremmin saa pelistä irtikin kuin konsolilla

CPU: AMD FX-8350@4.4Ghz
GPU: ASUS GeForce GTX 680 DirectCU II Top
RAM: 8GB DDR3 ADATA 1600MHz
PSU: XFX 550W PRO Core Edition ATX 80+ Bronze
EMO: Gigabyte GA-970A-UD3

525.4.2013 11:16

Itse voisin harkita kodin multimediakeskuksena, jos vain siihen on rahkeita. Blu-ray -asema ja hyvä integraatio windows 8 -käyttöjärjestelmän ja windows phonen kanssa niin voisi hyvinkin olla hintansa väärti. Netin pakollisuus ei haittaa suuremmin.

Tosin näen jo mielessäni ruudulla tekstin "Jos haluat katsoa tietokoneellasi olevia elokuvia xboxin kautta, hanki xbox live gold -jäsenyys, nyt vain 6,99 €/kk.."

625.4.2013 13:31

Xbox Livehän maksaa halvimmillaan 30€ vuodessa. Ja mitä tuohon nettiyhteyteen tulee niin ei itseäni ainakaan haittaa yhtään. Nykyisellä X360:lla en voisi pelata juuri mitään ilman liveä, kyllästyisi nopeasti.


Win 10 Pro | Intel i7 8750h | GTX 1060 6GB | 32GB DDR4 | 500GB NVMe SSD + 1TB HDD

725.4.2013 19:14

Itse lopetin koko pelaamisen. Syyt on juuri tämä internet yhteys vaatimus yksinpeleissä ja toinen oli ylimääräinen pakollinen jakelu softa (yksityisyys loukkaus).

Isoveli kyttää sinua koko ajan. Tervetuloa valvonta yhteiskunta.

825.4.2013 20:02

Käsittääkseni mikään konsoli ei toistaiseksi vaadi nettiyhteyttä yksinpeleihin? Huhuja tulevasta boxista liikkuu, mutta turha tässä on piruja seinille maalailla kun ei kukaan tiedä todellisia faktoja.

925.4.2013 21:43
markkinointi
Vahvistamaton

Ensin julkaistaan pakollisella nettiyhteydellä, Jenkit ja japskit ostaa sen. Sitten viikkoa myöhemmin tulee päivitys josssa tuo ominaisuus poistetaan käytöstä. Sitten porukka ryntää kauppaan. Markkinointia.

1026.4.2013 11:26

Onhan nykyäänkin sellainen, että jos oot ostanu pelin toiselle boksille ja lataat sen uudelleen toiselle boksille, niin et voi pelata sitä ilman sun live-tunnusta. Mikäli netti katkeaa, nii sulla on 10 min aikaa pelata. Tämä siis, mikäli et ole siirtäny pelin lisenssiä sille toiselle boksille.

Tän uuden boksin kohdalla tullut "nettipakko" on TAKUULLA tulkinta virhe joltain torvelolta. Ei ne microsoftilla niin tyhmiä ole, että kuvittelis nettipakon olevan mahdollista, siihen uskovat on idiootteja. Ei millään pahalla ketään kohtaan :)

1126.4.2013 17:57

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti emagdnim:
Onhan nykyäänkin sellainen, että jos oot ostanu pelin toiselle boksille ja lataat sen uudelleen toiselle boksille, niin et voi pelata sitä ilman sun live-tunnusta. Mikäli netti katkeaa, nii sulla on 10 min aikaa pelata. Tämä siis, mikäli et ole siirtäny pelin lisenssiä sille toiselle boksille.

Tän uuden boksin kohdalla tullut "nettipakko" on TAKUULLA tulkinta virhe joltain torvelolta. Ei ne microsoftilla niin tyhmiä ole, että kuvittelis nettipakon olevan mahdollista, siihen uskovat on idiootteja. Ei millään pahalla ketään kohtaan :)


http://fin.afterdawn.com/uutiset/artikk...uukausimaksulla

"Tulevan Xboxin käyttöjärjestelmä perustuu Windows 8 -järjestelmän ytimeen, mikä saattaisi tarkoittaa laitteen avaamista kehittäjille joskus tulevaisuudessa. Laite tulee sisältämtään Blu-ray-aseman ja Thurrot on vakuuttunut myös siitä, että laitteen käyttöön vaaditaan nettiyhteys."

Toivottavasti koskee vain halvempaa kuukausimaksullista versiota boksista...

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto