AfterDawn: IT-alan uutiset

Samsung teki 7,3 miljardin dollarin neljännesvuosituloksen - jälleen ennätys

Kirjoittaja Valtteri Ahonen (Google+) @ 5.10.2012 10:03 Kommentteja (1)

Samsung teki 7,3 miljardin dollarin neljännesvuosituloksen - jälleen ennätys Samsung ilmoitti huippupään televisioiden ja Galaxy S3:n nostaneen yhtiön tuloksen jälleen uuteen ennätykseen. Vuoden kolmannen neljänneksen tulos oli 7,3 miljardia dollaria.
Samsungin alustavan arvion mukaan tulos on noussut vuoden takaisesta yli 90 prosenttia. Viimeistellyt laskelmat saadaan 26. lokakuuta. Älypuhelinten toimitukset vastaavat isosta osasta tulosta, ja niidenkin myynti on kappalemääräisesti tuplaantunut viimevuodesta. Kokonaisuudessaan Samsungin älypuhelimia myytiin noin 58 miljoonaa kappaletta, joista 20 miljoonaa oli Galaxy S3 -luureja.

Yhtiö odottaa seuraavan neljänneksen tuloksen olevan hieman heikompi, sillä työntekijöiden bonukset menevät maksuun, minkä lisäksi yhtiön on laitettava noin miljardi dollaria sivuun oikeustaistelunsa vuoksi. Samsung on tuomittu maksamaan Applelle miljardi dollaria korvauksina patenttirikkomuksista.

Samsung olettaa kuitenkin kokovuosituloksensa nousevan 24 miljardiin, joka myöskin on ennätys. Asiasta kertoi Reuters.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

16.10.2012 1:09

Joku täällä,kuten Noksufani veljenikin,luuli että on kyse tasavertaisesta kamppailusta.Ehkä oli joskus,ei enää aikoihin.

Isoin raudantekijä tietty vie potin lopuksi. Minkäs teet?
Muut ostaa,mikäli mellakoilta saavat.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto