AfterDawn: IT-alan uutiset

Angry Birds saapui Facebookiin etujassa

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 13.2.2012 16:40

Angry Birds saapui Facebookiin etujassa Arctic Startup -sivusto uutisoi, että Rovion hittipeli Angry Birds on livahtanut Facebookiin jo päivää ennen huomiseksi suunniteltua virallista julkaisua. Rovio kutsui aiemmin käyttäjät mukaan ystävänpäiväksi merkittyyn Facebook-tapahtumaan, jossa pelin Facebook-versio oli tarkoitus julkaista.
Peli on kuitenkin jo kaikkien pelattavissa ennen huomista virallista julkaisua ja pienen kokeilun perusteella perusidea on säilynyt ennallaan. Arctic Startupin mukaan Facebook-versio tuo kuitenkin mukanaan mahdollisuuden kerätä bonuksia, joilla sikoja saa hengiltä tehokkaammin. Lisäksi saavutuksiaan voi tietysti Facebookin hengessä jakaa kavereiden kesken.

Vaikka Angry Birds on jo tuttu käytännössä kaikille älypuhelimen omistajille, Facebookin huima käyttäjämäärä tuo sen taas laajemman yleisön tietoisuuteen.

Kokeile Angry Birdsiä täältä.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto