Angry Birdsiä ladattu jo 350 miljoonaa kertaa

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 19.9.2011 12:53 Kommentteja (5)

Angry Birdsiä ladattu jo 350 miljoonaa kertaa Suomalaisen pelitalo Rovion hittipeli Angry Birds eri versioineen on saavuttanut jo 350 miljoonaa latauskertaa. Lataukset eivät myöskään ole pelkkiä yksittäisiä kokeilukertoja, vaan peli jaksaa yksinkertaisuudestaan huolimatta kiinnostaa. Rovion mukaan Angry Birdsiä pelataan päivittäin yhteensä yli 300 miljoonan minuutin verran.
Kaiken aloittaneen mobiilisovelluksen lisäksi Rovio on onnistunut laajentamaan Angry Birdsin monimediaiseksi franchise-tuotteeksi. Yhtiön Youtube-videoita on katsottu jo yli 170 miljoonaa kertaa ja vihaisia lintuja nähdään myös valkokankaalla 20th Century Foxin tuottamassa animaatioelokuvassa Rio.

Rovio aikoo tulevaisuudessakin keskittyä kehittämään Angry Birds -tuoteperhettä yhä uusille alueille. "Aiomme tulevaisuudessa paljastaa uusia mielenkiintoisia yhteistyökuvioita, joilla koko Angry Birds tulee nousemaan kokonaan uudelle tasolle", Rovion General Manager Andrew Stalbow kertoo Venture Beat -sivustolle.Roviolla tällä hetkellä käynnissä uusi rahoituskierros, jonka uskotaan nostavan yhtiön arvon jopa 1,2 miljardiin dollariin eli noin 870 miljoonaan euroon.

Tägit: Rovio Angry Birds
Edellinen Seuraava  

5 kommenttia

119.9.2011 14:46

Ei kait kukaan usko tuollaisiin hatusta heitettyihin lukuihin yhtiön arvosta. Kun seuraava muotivirtaus tulee mobiilipeleihin niin angry birdsin arvo tippuu pohjamutiin. Tuon pelin suurin kantavavoima on kuitenkin ollut pelin ilmaisuus/hyvin halpa hinta. Samanlaisia pelejä on ollut kuitenkin olemassa jo iät ja ajat.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 19.9.2011 @ 15:59

Tietokone + Chord Hugo + Grado GS2000e = heaven

219.9.2011 15:49

@jartar
Siksipä Rovio kerää nyt kaikki rahat mitä mahdollista kun kiinnostusta Angry Birdsiä kohtaan on. Mitä pidempään se saa mielenkiinnon säilymään Angry Birdsissä, sitä enemmän se tienaa. Samahan se on ottaa kaikki irti mitä saa.


BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi

320.9.2011 02:48

En noin kadehtisi.
Rovio on ollut menestystarina juuri tuon angry birdsin ansiosta.
Minäkin oon mukuloille ja muillekin lahjoitellu noita angry birds pehmoleluja. Kaikki on ollu mitä kiitollisempia. Ovat vaan ihmetelleet, että mistä oon saanut. (säkillisen hommasin), ja riitelevät, että kuka saa pelata joko PC:llä tai kännykällä..
Aku Ankkakin oli Walt Disneyn luomus, ja sitä luetaan vieläkin.
Suomalaisissa insseissä taitaa olla vieläkin se vika, että kuten 50-luvulla, soitetaan ja kuunnellaan vain jatsia.
Eli on kuin eräs sukupuolisen nautinnon muoto kun osaa käyttää omia käsiään.


Internet, Vapaitten ihmisten tapa elää ilman rajoja tai Rajoituksia, ajatus Joka säilyy..

421.9.2011 22:26

Waretin huoletta Angry Birdsin ja Rio-version, mutta Prisman kassalla maksoin 60€ puhuvista pehmoleluista, hyvin osaavat rahastaa kyllä! ;)

525.9.2011 00:14

Hyvin rahastavat, tosin mukana myös sosiaalisia suhteita.. :D


Internet, Vapaitten ihmisten tapa elää ilman rajoja tai Rajoituksia, ajatus Joka säilyy..

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto