AfterDawn: IT-alan uutiset
Osallistu Elisan arvontaan ja voita Xiaomi Mi Robot Vauum-Mop Pro -robotti-imuri!

Verkkokauppa.com on Suomen paras nettikauppa

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 2.9.2011 18:10 Kommentteja (24)

Verkkokauppa.com on Suomen paras nettikauppa Kulutuselektroniikkaa myyvä Verkkokauppa.com on valittu Asiakkuusmarkkinointiliiton kyselyssä Suomen parhaimmaksi nettikaupaksi. Yhtiö on Suomen toisiksi suurin viihde-elektroniikan jälleenmyyjä.
Yhtiön 13 vuotta sitten perustanut toimitusjohtaja Samuli Seppälä pitää monipuolista tuotevalikoimaa ja edullisia hintoja Verkkokauppa.comin parhaimpina valtteina.

Pitkä historia, kehitystyö, hyvä valikoima, monikanavaisuus ja aina todennäköisesti halvemmat hinnat – nämä ovat meidän vahvuudet.
Samuli Seppälä


Nettikaupan ohessa yhtiö pyörittää kolmea isoa kivijalkamyymälää Helsingissä, Pirkkalassa ja Oulussa. Verkkokauppa.com työllistää 300 ihmistä.

Alemmat sijat valloitti netanttila.com, hobbyhall.fi, cdon.fi ja hm.com/fi. Kärkiviisikko sai yhteensä 53 prosenttia kaikista äänistä. Yhteensä äänestäjiä oli 560. Tutkimuksen teki TNS Gallup tämän vuoden huhtikuussa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

24 kommenttia

12.9.2011 18:23

Aika mitättömän otannan ovat ottaneet, ei oikein kerro mitään todellisesta tilanteesta

Lainaus:
Yhteensä äänestäjiä oli 560

Verkkokaupoissa on kävijöitä tuon verran tunnissa.

Samaan tyyliin tehdään vaaligalluppeja ja tv-sarjojen katsojalukuja.
Kukahan tutkimuksen on tilannut?

22.9.2011 19:12

Vaikka otanta onkin varsin suppea niin itse kyllä uskon että tulos on melko oikea. Kyllähän verkkis on maan suurimpia alallaan ja itselle ei ainakaan ole pahaa sanottavaa toiminnasta. Myynti, toimitus ja takuuasiat tuntuu hoituvan varsin hyvin ja nopeasti.

32.9.2011 19:13

Tutkimuksen tilaaja: verkkokauppa :p

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 2.9.2011 @ 19:14

Autopeli hullu ja pelannut jo -80 luvulta...eli vanha jäärä.

42.9.2011 19:16

Onhan se vaikka nykyisin tulee jimmsiltä tilattua kaikki komponentit.
Paljon tavaraa tilattu vuosien aikana eikä mitään pahaa sanottavaa.

52.9.2011 19:56

Aika pieni otanta, mutta en kyllä epäile tulosta. Hyvä mesta, vaikka en sieltä aivan kauheasti tavaraa ole tilannutkaan. Useammin käynyt Ruoholahden myymälässä.

62.9.2011 20:20

Onhan toi VK.com ihan jees kauppa.. Ainoat risut tulee toimistusajoista, sillä ne on luvattoman pitkät vaikka tuotteen tila olisi "heti".


Älä Yritä Jos Et Osaa!!


Säännöt: http://keskustelu.afterdawn.com/thread_view.cfm/2717

72.9.2011 20:20

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti UutisAnkka:
Aika mitättömän otannan ovat ottaneet, ei oikein kerro mitään todellisesta tilanteesta
Lainaus:
Yhteensä äänestäjiä oli 560

Verkkokaupoissa on kävijöitä tuon verran tunnissa.

Samaan tyyliin tehdään vaaligalluppeja ja tv-sarjojen katsojalukuja.
Kukahan tutkimuksen on tilannut?
Tutkimuksen tilasi Asiakkuusmarkkinointiliitto. Otanta on pieni sen vuoksi, että tilastonikkarit käsittääkseni analysoivat mahdollisimman tarkkaan ketä kyselyihin otetaan mukaan. Yleensä homma toimii aika hyvin ja tulokset korreloivat todellisuuden kanssa.

Suomessa aika harvoin tehdään yli 1000-2000 henkilön otantoja. Jenkeissä ja Kiinassakin muutaman tuhannen hengen kokoisia kyselytutkimuksia tehdään.

Olen muutaman kerran tilannut Verkkokauppa.comista ja ihan OK firma. Ongelmia ei ole ollut, mutta toisaalta ei minulla ollut aikoinaan Elektroni.fi:nkään kanssa ongelmia :)
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 2.9.2011 @ 20:22

82.9.2011 21:02

verkkokauppa.com on nykyään vaan helposti se kallein vaihtoehto. Osa tuotteista toki myös halvempia, mutta ei todellakaan kannata enää nykyään luottaa sokeasti siihen, että verkkokauppa.com on aina halvin, vaikka mainostavatkin nettisivuillansa "todennäköisesti aina halvempi". Tuo slogani nykyään aika bull shittiä.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 2.9.2011 @ 21:02

92.9.2011 21:20

Uutuuspelit tulee tilattua tuolta verovapaana. Muutakin on tullut tilattua. Olisin kyllä äänestänyt Verkkistä. Yleensä kyllä tilaan kalliit ostokset sen tietyn alan kaupasta (kamerakamat, pc-kamat yms.) Yleensä näin tulee halvaksi.

102.9.2011 23:26

luotettavana pitäisin mutta en halvimpana

112.9.2011 23:37
Iippo777
Vahvistamaton

Joo ei todellakaan ole pahaa sanottavaa tosta firmasta, SILLÄ heillä homma toimii, mutta 100% faktana voin luetella muutaman esimerkin:
*verovapaat hittipelit saat halvemmalla esim. pelisauna.fi:stä
*mac-tietokoneet saat halvemmalla usemmista kivijalka liikkeistä esim. Tector. tai Verkosta esim. Markantalosta.
*PC-komponentit saat halvemmalla Jimms'ltä
*DVD:t, BluRayt CDon.com tai vaikka NetAnttila (tai Anttilan kivijalka) tai yhtähyvin Gigantti
*Kovalevyt yms oheissälä KoneBoxista tai Giganteista
*Kamerat Rajala Pro Shopeista, Gigantista tai Koneboxeista.
*Partakoneet, kuumemittarit yms. Hygienia sälät saat vaikka Citymarketista
*Pelien ohjaimet yms pelihiiret yms. special sälät Jimms, KoneBoxi tai Gigantti.

Verkkokaupan LÖYTÖNURKKAUS on pahin vitsi, johon voit törmätä. Saat ostaa sieltä vaikka vanhan mallisen demo laitteen välillä jopa kalliimmalla, kuin kilpailijalta saat saman vanhan mallin uutena paketteineen päivineen.

Aika vakio on nykyään, että mikäli tarvitsen jotain sälää niin ihan sama missä kaupassa olen niin katon tuotteen hinnan verkkokaupasta niin yleensä hinta ero on se vakio 10€ kalliimpaa Verkkokaupassa. Mua oikeesti vituttaa niin rankalla kädellä Verkkokaupassa yksi asia ylitse muiden, eli heidän ala-arvoinen markkinointinsa, jossa he julkaisivat omat myyntikatteensa sekä kilpailevien ketjujen. Heillä kate oli muistaakseni n.8% ja kilpailijoilla 14 % - 28 % Eivät sitten muistaneet ilmoittaa samalla mikä oli se heidän edellisen vuoden tuloksensa, joka oli vastaavasti LÄHES muiden listalla olleiden firmojen tuotto yhteensä.

Viimeksi, kun mä tänään kaupassa kävin niin siellä kelpasivat vain eurot EIVÄTKÄ prosentit.

Nykyään vältän Verkkokauppaan kuin syöpää. Toivottavasti heillä pysyy homma kasassa eikä kaadu omaan mahdottomuuteensä, sillä en usko, että seuraavan 10 vuoden päästä heillä on enää yhtä hyvä tilanne markkinoilla.

Olen kuitenkin Verkkokauppa.Com:in palveluita käyttänyt Kilon liikkeestä lähtien ja vuosi taisi olla 2000, mutta pari vuotta sitten silmäni avasin ja toi mainos muutti kaiken.

123.9.2011 01:06

totta lippo, saattaisi olla aika vähän rukata juttuja, etäkorjatut hintalaput ei ehkä tee kaikkea sittenkään

133.9.2011 08:25

@lippo777

Ei minkään liikkeen tulos kerro yksinään tuotteiden hinnoista yhtään mitään. Eikä sillä, ei kyllä katetuottoprosenttikaan yksin riitä hintavertailun perustaksi (koska siihen vaikuttavat myyntihinnan lisäksi myös kustannukset). Avoimuus ja täydellinen rehellisyys nyt vain sattuu olemaan surkeaa markkinointia, eikä sitä harrasta kukaan.

Verkkokauppa ei omienkaan kokoemuksien mukaan ole halvin mahdollinen, mutta yleensä hintaero esim. Giganttiin (josta siitäkään ei ole mitään pahaa sanottavaa, mitä nyt kerran lähettivät väärän puhelimen postissa) on kalliissakin laitteissa ollut vain muutaman kympin, jolla hinnalla on tähän asti saanut loistavaa palvelua. Erityisesti takuuasioissa olen ollut niin tyytyväinen Verkkokauppaan, että kalliit laitteet lähtevät jatkossakin mukaan sieltä, halvemmat ja lyhyemmäksi aikaa käytettäväksi tarkoitetut sitten haetaan jostain muualta. Ja tosiaan, toimitusajat kyllä mättävät, kuten Jouko? mainitsikin.

143.9.2011 08:43

Verkkokaupasta on kyllä tullut tilattua paljon tavaraa ja varmasti tilaan jatkossakin, jos sieltä sattuu halvimmalla löytymään tarvittu tuote. Kokemukset verkkokaupasta ihan positiivisia, mutta kivijalkamyymälästä ei voisi sanoa samaa.

Pirkkalan ja Oulun myymälöissä käyneenä voin vain todeta, että missä se asiakaspalvelu on? Sitä kun ei saanut edes pyytämällä.

153.9.2011 10:28

Verkkokauppa oli (juurikin OLI) hyvä kun oli vain hesassa koska silloin tilasit tavaran ja kesto oli n.2-4 pv nyt se on 2-8 viikkoa ! Itse olen ostellut verkkokaupasta, viimesen koneen osat Jimms ja saksa kauppapaikkana juurikin verkkokaupan hitauden takia. Saksasta sain 3 pv tavaran kotiin ja vieläpä kotiovelle tuotuna (ups). Joten petrattavaa jää AIKA PALJON. Nyt verkkokauppa on "sekatavara"-kauppa kuten Hongkong.


Autopeli hullu ja pelannut jo -80 luvulta...eli vanha jäärä.

163.9.2011 10:42
Nametuss
Inactive

Tällä hetkellä käytössä oleva kone tulisi halvemmaksi tilata verkkokauppa.com kuin jimmyltä että siinä teille kallis kauppa...olisin säästänyt melkein 60€ (iso raha minulle). Ja tosi asia on että jossain on joku osa kalliimpi ja jossain halvempi.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 3.9.2011 @ 10:43

173.9.2011 11:35

Verkkokauppa.com:n nettisivut ovat nopeat ja selkeät. Vaikka kaikki muu mättäisi, niin tämä jo itsessään on tärkein syy, miksi käytän paljon verkkokauppa.com:ia. On jotenkin pelottavaa miten hirveitä säköstyksiä 95% nettikaupoista on. Ostohalut loppuu siihen, kun yrittää kahlata nokiatyyppisissä valikoissa, väistellä mainoksia ja miettiä, että mistähän ihmeestä mä nyt löytäisin lisätietoa tästä.

183.9.2011 13:06

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Nametuss:
Tällä hetkellä käytössä oleva kone tulisi halvemmaksi tilata verkkokauppa.com kuin jimmyltä että siinä teille kallis kauppa...olisin säästänyt melkein 60€ (iso raha minulle). Ja tosi asia on että jossain on joku osa kalliimpi ja jossain halvempi.

Se ei ole lähellekkään halvin kauppa. Melkein kaikki tämän foorumin kautta neuvotut konepaketit tilataan jostain muualta kuin verkkokaupasta siitä yksinkertaisesta syystä että muualta saa käytännössä aina halvemmalla. Se nyt vaan on fakta.

Juuri tilasin uuden pokkarikameran hintaan 219€. Sama kamera verkkokaupassa 299€. Tuon luokan vehkeistä puhuttaessa hintaero on aivan karmaisevan suuri.

Tuo aina todennäköisesti halvemmat hinnat on suuremman luokan kusetus.

Tietokone + Chord Hugo + Grado GS2000e = heaven

193.9.2011 14:01

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti DamienTH:
Verkkokauppa.com:n nettisivut ovat nopeat ja selkeät. Vaikka kaikki muu mättäisi, niin tämä jo itsessään on tärkein syy, miksi käytän paljon verkkokauppa.com:ia. On jotenkin pelottavaa miten hirveitä säköstyksiä 95% nettikaupoista on. Ostohalut loppuu siihen, kun yrittää kahlata nokiatyyppisissä valikoissa, väistellä mainoksia ja miettiä, että mistähän ihmeestä mä nyt löytäisin lisätietoa tästä.
Verkkokaupan sivut ovat vastikään uudistuneet ja myönnän, että nyt ne näyttää siltä, kuin nettikaupan sivut pitäisikin näyttää, mutta kyllä siihen kauan meni. Aikaisemmat sivut aivan järkyttävän rumat ja sekavat, ehkä rumimmat nettikaupan sivut, jota vastaan on tullut. Aina sai klikata monta kertaa, että edes näki sen isomman kuvan tuotteesta.

203.9.2011 15:29

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Jouko?:
Onhan toi VK.com ihan jees kauppa.. Ainoat risut tulee toimistusajoista, sillä ne on luvattoman pitkät vaikka tuotteen tila olisi "heti".
VK.com on hidastunut hirvittävän paljon vanhoista hyvistä ajoista. Joskus aamupäivällä tilattu ja heti maksettu tuote oli reilussa vuorokaudessa haettavissa postista, jos se oli varastossa. Nykyään "heti" -tuotteetkin kestää monta päivää. :/ Hinnatkin ovat joitain satunnaisia poikkeuksia lukuunottamatta kalliimpia mitä esim. juuri Jimmsillä tai Lapstoressa.

Krijinaten jräejsyts on ylairovsttetua - mutta välimerkkien, isojen alkukirjaimien ja välilyöntien oikea käyttö lisää halukkuutta vastata viestiin.

214.9.2011 08:33
admins
Inactive

Täytyy vielä vielä mainita toimitusten hitaudesta.
Se johtuu pelkästään siitä, että Itella käyttää nykyään lähes pelkästään 2 luokan postitusta, eli tavara kulkee lähes viikon postissa.
Rahalla saa ykkösluokan palvelua, mutta sitä ei kukaan asiakas maksa.

224.9.2011 10:25

Joskus tuli tilattua verkkokaupasta osia kunnes tuli tietokoneen päivitys eteen ja aloin hintaseurannasta katsoa mistä saa halvimmalla. Ei ollut verkkokauppa ensimmäisenä.

Mutta näissäkin asioissa kannattaa miettiä, että se firma joka myy halvimmalla niin todennäköisesti maksaa myös paskinta palkkaa työntekiöille joten ei kannata hitaudesta/huonosta palvelusta valittaa...

234.9.2011 22:12

No ei noi muutkaa verkkokaupat niin halpoja tunnu olevan. Esim. Jimms. Paikallisesta pikkuliikkestäkii oon saannu komponentit halvemmalla ku niistä.

245.9.2011 08:41

Vois myös todeta, ettei VK:n valtti ole hinta, mutta vaivattomuus kyllä. Ilmankos joutuivat aikoinaan muuttamaan sloganin "Aina Halvin" pois ..

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto