AfterDawn: IT-alan uutiset

Ubisoft poistaa DRM:n From Dust -pelistä, Steam palauttaa jo rahoja

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 25.8.2011 14:59 Kommentteja (2)

Ubisoft poistaa DRM:n From Dust -pelistä, Steam palauttaa jo rahoja Ubisoftin äskettäin PC:lle julkaisema From Dust on saanut osakseen vihaisen kritiikin vyöryn. Soppa alkoi Ubisoftin ilmoitettua ennen julkaisua, että peli ei tule vaatimaan jatkuvaa yhteyttä internetiin, vaan kerran suoritettu tarkistus riittää. Julkaisun jälkeen paljastui, että peli ei Ubisoftin sanoista huolimatta toimi ilman jatkuvaa nettiyhteyttä.
Ubisoft on jälkikäteen pahoitellut virhettä, joka yhtiön mukaan johtui väärinkäsityksestä ja huonosta viestinnästä. Ubisoft lupaa julkaista peliin päivityksen, joka poistaa tarpeen nettiyhteydelle. Yhtiön mukaan päivitys saapuu, kunhan kaikki tarpeellinen testaus on saatu suoritettua.

Ubisoft on ohjeistanut Steamia palauttamaan tyytymättömien asiakkaidensa rahat. From Dust -pelin PC-versio on saanut laajaa kritiikkiä myös konsolijuurista johtuvien teknisten rajoitteidensa takia. Pelin ruudunpäivitysnopeus on rajoitettu enintään 30 ruutuun sekunnissa eikä grafiikan tasoon pysty vaikuttamaan. Lisäksi peliä on syytetty perinteisistä ohjelmointivirheistä eli bugeista.

Ubisoft ei ole ottanut kantaa tuleeko luvattu päivitys korjaamaan havaittuja teknisiä puutteita.

Tägit: Ubisoft From Dust
Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

126.8.2011 0:54

Tämmöistä se ahneus ja kiire on sitten saanut aikaan... Kauheaa säätämistä kokoajan.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 26.8.2011 @ 00:55

226.8.2011 9:35

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Tupa:
Tämmöistä se ahneus ja kiire on sitten saanut aikaan... Kauheaa säätämistä kokoajan.
Niin ja kun tehdään pelejä konukoitten (konsolien) ehdoilla eikä väänetä ns omaa versiota PC:lle.

Autopeli hullu ja pelannut jo -80 luvulta...eli vanha jäärä.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto