AfterDawn: IT-alan uutiset

Sony leikkasi PlayStation 3:n hintaa

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 17.8.2011 13:41 Kommentteja (2)

Sony leikkasi PlayStation 3:n hintaa Sony on leikannut suositun PlayStation 3 -pelikonsolin hintaa. Sekä 160 että 320 gigatavun mallien hintoja leikattiin 50 eurolla. Konsoleiden suositushinnat Euroopassa ovat nyt 249 ja 299 euroa. Alennetut hinnat tulivat voimaan heti.
Viihdejätti leikkasi hintoja myös Japanissa ja Yhdysvalloissa, jossa pudotusta oli 50 dollaria. Sonyn Yhdysvaltojen PlayStation-yksikön johtaja Jack Trettonin mukaan konsoleiden myynti on yleensä kasvanut alennusten myötä ja samaa odotetaan nytkin. Samalla yhtiö valmistautuu lähestyvään joulusesonkiin.

Tavoitteena on vallata takaisin Microsoftin Xbox 360:lle menetettyä markkinaosuutta ja elvyttää uusien pelien myyntiä, joka viimeviikkoisen raportin mukaan kynti viime kuussa alhaisimmalla tasolla viiteen vuoteen.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

117.8.2011 15:49

Jouluksi vielä toinen 50€ pois niin saattaa jopa käydä kaupaksi.

Ei tosin minulle. Tuen ennemmin alustaa, joka ei kauho paskaa niskaani... Kuten tätä: http://the-nd.com/

217.8.2011 17:11

Verkkokauppa.comista sai kyllä ennenkin tolla hinnalla :/

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto