Esikatselulla ja etäkäytöllä varustettu µTorrent 3.0 julkaistu

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 23.6.2011 21:24 Kommentteja (8)

Esikatselulla ja etäkäytöllä varustettu µTorrent 3.0 julkaistu Suositusta µTorrentista on julkaistu kolmas versio, joka tuo mukanaan muutaman kauan odotetun uudistuksen. Keveydellään kiitosta saanut torrent-sovellus sisältää nyt muun muassa tiedostojen esikatselun, etäkäytön ja aiempaa sosiaalisemman latauselämyksen. Ohjelman voit ladata täältä.
Esikatselun ansiosta torrentin latautumista loppuun asti ei enää tarvitse odottaa, vaan videon tai musiikin laadun voi tarkistaa jo latauksen aikana. Esikatselu toimii painamalla latausnäkymän Playback-sarakkeesta löytyvää Stream-näppäintä. Kolmosversion myötä torrentteja voi hallita toiselta päätteeltä remote.utorrent.com-osoitteesta löytyvän palvelun kautta.

µTorrentin tärkeimpiä teemoja on sosiaalisuus. Torrentteja voi arvostella ja kommentoida suoraan ohjelmasta käsin. Samalla ohjelman kehittäjät julkaisivat toistaiseksi beta-vaiheessa olevan µChat-liitännäisen. Kuten nimestä voi päätellä, niin laajennus mahdollistaa chat-keskustelut muiden torrent-lataajien kanssa.Viimeinen muttei vähäisin isompi uudistus on Drag & Drop -tiedostonjako. Tiputtamalla haluamansa tiedoston Drag & Drop -alueelle, µTorrentin käyttäjä saa torrent-linkin tiedostoon, jonka hän voi jakaa lähipiirinsä kesken. Paljoa helpommaksi omien tiedostojen jakamista ei enää voi saada.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: uTorrent torrent
Edellinen Seuraava  

8 kommenttia

123.6.2011 23:37

Linuxille ei edes uutta alpha buildia :(

224.6.2011 00:36

Sinänsä jännä että tätä µChat ominaisuutta "hehkutetaan", se kun on ollut olemassa jo 4-5 vuotta eräässä toisessa clientissä. Jostain syystä ei tosin menestynyt.


Säännöt
Ubuntu is an African word meaning "I cant configure Debian"
Kun raportoit tuplaketjua, laita ketjun URL mukaan raporttiin, helpottaa elämää. :)
"Poliisilla on asiakas oikeassa ja pamppu vasemmassa."

324.6.2011 21:12

Vittu tästäki tulee kohta samanlaista paskaa mitä Vuze on. Parempi tallentaa tää 2. versio jonnekki...

425.6.2011 21:02
Asentaja123
Vahvistamaton

3. versiossa on kadonnut jonnekkin nopeusdiagrammi

527.6.2011 12:52

Asensin ja asensinpa hyvin nopeasti takaisin 2.2.1:sen (vanhempi versio mistä päivitin). Täysin turhia nuo esikatselut ym omasta mielestä. Nopeudet oli ladatessa mitä pitää, mutta jostain syystä tahmasi todella ikävästi ulospäin olevan liikenteen kanssa. Asetuksista ei johtunut, niitä pläräsin läpi paljonkin. Hetikun laitto takasin vanhan niin nopeudet oli taas sitä luokkaa mitä pitää. En suosittele asentamaan, ainakaan vielä.

627.6.2011 13:13

Muuta vikaa kuin että välillä ei käynnisty jostain syystä.
Prosessi käynnistyy mutta ui ei tule näkyviin.

Tuo streami ei näytä toimivan 8/1 liittymällä.
70% ladattu nii streami katkeaa parin minuutin katsomisen jälkeen.

729.6.2011 15:58
taatudi
Inactive

kannattaako nyt siirtyä bittorrentista tähän? Uploadi merkittee aika paljon kun pitäis kohta laittaa oma peli levitykseen.81.7.2011 23:11
tonttila
Inactive

ei hitto. kaks utorrenttia välillä prosesseissa auki. levy ylikuormittunut tekstejä. ei oo aiemmin tullu..

ja missä on jakajat/lataajat palkit...?

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto