AfterDawn: IT-alan uutiset

Sony tyhjentää varastoja PSP:n hinnanalennuksella

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 27.2.2011 19:15 Kommentteja (1)

Sony tyhjentää varastoja PSP:n hinnanalennuksella Sony aikoo laskea tuntuvasti PlayStation Portable -käsikonsolin hintoja. Hintaleikkauksilla Sony pyrkinee tyhjentämään varastoista vanhat laitteet ennen myöhemmin tänä vuonna julkaistavan Next Generation Portable -konsolin saapumista markkinoille.
PSP:n virallinen myyntihinta tipahtaa 40 dollarin verran 129,99 dollariin. Sony yrittää vauhdittaa laitteen myyntiä laskemalla myös pelien hintoja. Tarjolla on iso läjä suosituimpia pelejä alehinnoin, esimerkiksi Assasin's Creed Bloodlines, LittleBigPlanet, Metal Gear Solid: Peace Walker ja Resistance: Retribution.
Sonyn PSP-laite ei ole ollut erityisen suuri hitti ja 2005 julkaistua laitetta on myyty Pohjois-Amerikan alueella vain noin 23 miljoonaa kappaletta. Suurin kilpailija Nintendo DS on saavuttanut lähes 45 miljoonan kappaleen myyntiluvut jo pelkästään Yhdysvalloissa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Sony PSP
Edellinen Seuraava  

1 kommentti

127.2.2011 19:20

Olisi ollut paljon suurempi hitti jos olisi ollut avoimempi järjestelmä.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto