AfterDawn: IT-alan uutiset

Sony tyhjentää varastoja PSP:n hinnanalennuksella

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 27.2.2011 19:15 Kommentteja (1)

Sony tyhjentää varastoja PSP:n hinnanalennuksella Sony aikoo laskea tuntuvasti PlayStation Portable -käsikonsolin hintoja. Hintaleikkauksilla Sony pyrkinee tyhjentämään varastoista vanhat laitteet ennen myöhemmin tänä vuonna julkaistavan Next Generation Portable -konsolin saapumista markkinoille.
PSP:n virallinen myyntihinta tipahtaa 40 dollarin verran 129,99 dollariin. Sony yrittää vauhdittaa laitteen myyntiä laskemalla myös pelien hintoja. Tarjolla on iso läjä suosituimpia pelejä alehinnoin, esimerkiksi Assasin's Creed Bloodlines, LittleBigPlanet, Metal Gear Solid: Peace Walker ja Resistance: Retribution.

Sonyn PSP-laite ei ole ollut erityisen suuri hitti ja 2005 julkaistua laitetta on myyty Pohjois-Amerikan alueella vain noin 23 miljoonaa kappaletta. Suurin kilpailija Nintendo DS on saavuttanut lähes 45 miljoonan kappaleen myyntiluvut jo pelkästään Yhdysvalloissa.

Tägit: Sony PSP
Edellinen Seuraava  

1 kommentti

127.2.2011 19:20

Olisi ollut paljon suurempi hitti jos olisi ollut avoimempi järjestelmä.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Tämä fontti saa esseesi näyttämään pidemmältä Tämä fontti saa esseesi näyttämään pidemmältä (19.9.2018 12:57)
Monille opiskelijoille on varmasti tuttu tilanne, kun raportin tai esseen vähimmäispituus ilmoitetaan sivuina ja sanottava alkaa uhkaavasti loppua kesken. Usein ratkaisua etsitään marginaaleista, ....
Sony yllätti – Julkaisee alkuperäisestä PlayStationista mini-version! Sony yllätti – Julkaisee alkuperäisestä PlayStationista mini-version! (19.9.2018 11:54)
Nintendo on tarttunut kiitettävällä tavalla kiinni nykyisestä minikonsolitrendistä ja julkaissut uusia versioita sen legendaarisista konsoleista. Mukana tulee joukko klassikkopelejä, joita hakattiin ....
WhatsApp kehittää uutta toimintoa – Pidentää akkukestoa WhatsApp kehittää uutta toimintoa – Pidentää akkukestoa (19.9.2018 11:43)
Iltamyöhäsellä sängyssä WhatsAppia hakkaaville on luvassa hyviä uutisia, sillä pikaviestisovellukseen on tulossa tumma Dark Mode -teema. Aktivoinnin jälkeen WhatsAppin värimaailma muuttuu vaaleasta ....
YouTube Gaming -sovelluksen kehitys loppuu – Täältä löydät pelivideot jatkossa YouTube Gaming -sovelluksen kehitys loppuu – Täältä löydät pelivideot jatkossa (19.9.2018 08:16)
YouTube lähti pelivideoihin mukaan hieman myöhässä, minkä takia Twitch on päässyt kasvamaan nykyiseen kokoluokkaansa videopalveluna. YouTube on yrittänyt kampittaa Twitchiä omalla YouTube Gaming ....
Firefox hyppäsi virtuaaliseen todellisuuteen – Lataa Firefox Reality Firefox hyppäsi virtuaaliseen todellisuuteen – Lataa Firefox Reality (19.9.2018 08:02)
Jos tykkäät käyttää Firefoxia tietokoneella ja puhelimessa, niin enää ei ole syytä olla käyttämättä sitä myös virtuaalilaseilla. Mozilla on nimittäin julkaissut Firefox Reality -nimisen verkkoselaimen, ....

Uutisarkisto