AfterDawn: IT-alan uutiset

USCG jatkaa massahaasteita uuden työvoiman avulla

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 6.1.2011 18:02 Kommentteja (4)

USCG jatkaa massahaasteita uuden työvoiman avulla US Copyright Group -yrityksen (USCG) käynnistämät massahaasteet Far Cry - ja Steam Experiment -elokuvien osalta eivät nähtävästi ole vielä ohi, sillä yritys ilmoitti tällä viikolla jatkavansa oikeustaisteluita.
Joulukuussa yritys joutui lopettamaan tuhansien tapausten käsittelyn oikeudessa, kun tuomari Rosemary Collyer salli vain samassa osavaltiossa tapahtuneiden luvattomien latausten käsittelyn Washingtonin oikeuslaitoksissa. Ongelman kiertämiseksi USCG on palkannut työvoimaa ainakin viidessätoista eri osavaltiossa, ja USCG:n mukaan oikeustaistelut jatkuvat lähiaikoina ainakin seitsemässä osavaltiossa.

Uusia oikeusjuttuja on myös luvassa, sillä USCG on saanut asiakkaakseen Nu Image Films -studion, jonka suurin hitti viime vuonna oli tunnetut kovanaamat samaan elokuvaan sisällyttänyt The Expendables.

USCG:n johtoportaaseen kuuluva Thomas Dunlap kertoi The Hollywood Reporterille yrityksen olevan kiinnostunut erityisesti rikkaista lataajista. Dunlapin mukaan yritys on tutkinut luvattomien lataajien taloustietoja, ja haasteen kohteiksi päätyvät todennäköisemmin rikkaat kuin köyhät.

Dunlap kertoi monien tahojen sopivan jutun oikeuden ulkopuolella. Tarkkoja määriä hän ei paljastanut, mutta onnistumisprosentti on kuulemma Yhdysvalloissa tuplasti parempi kuin Euroopassa.

USCG on keskittynyt toiminnoissaan toistaiseksi vain Torrent-lataajiin, joiden jäljille on helppo päästä trakkereita seuraamalla.

Edellinen Seuraava  

4 kommenttia

16.1.2011 20:21

It's the American way!

26.1.2011 23:13

Ei kannata maksaa.

37.1.2011 0:21

No nyt varmaan aletaan tekemään sitä aninyymiä bitttorent clienttia oikein urakalla. Tämä että keskitytään vain rahakkaisiin lataajiin ilmentää sitä mstä on mafiaso tyylisestä rahan kiristyksestä piittaamatta yleisestä oikeustajusta.


"History books will be written about events this month. The story they will tell is up to us"

47.1.2011 12:06

"...kohteiksi päätyvät todennäköisemmin rikkaat kuin köyhät."

Mafia toimii juuri noin...


"Jonain päivänä työkalujenkin lainaaminen naapurille tulee olemaan rangaistavaa (koska se aiheuttaa taloudellista vahinkoa valmistajille)... Jos emme reagoi"

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto