AfterDawn: IT-alan uutiset

Star Warsien Blu-rayt nyt ennakkotilattavissa

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 6.1.2011 23:29 Kommentteja (4)

Star Warsien Blu-rayt nyt ennakkotilattavissa Vaikka CES-messuilla esitellään pääsääntöisesti vain uusia elektroniikkalaitteita ja palveluita, esitellään tapahtumassa myös muita kiinnostavia tuotteita, kuten Star Wars -elokuvasaagan Blu-ray-julkaisut.
Ensimmäisen kerran kyseisistä julkaisuista kuultiin viime kesänä, kun George Lucas kertoi kyseisten julkaisujen olevan tekeillä. CES-messuilla Blu-ray-painoksista saatiin kuitenkin tarpeellisia lisätietoja, ja samalla Amazon laittoi paketit ennakkotilattaviksi.

Myyntiin tulee Star Wars -elokuvista kolme erilaista pakettia. Ensimmäinen niistä (Star Wars: The Complete Saga on Blu-ray) pitää sisällään kaikki kuusi elokuvaa sekä 30 tunnin edestä bonusmateriaalia (yhteensä yhdeksän Blu-ray-levyä). Tämän julkaisun suositushinta on 139,99 dollaria, mutta Amazon myy kokonaisuutta ennakkotilaajille 89,99 dollarin hintaan.

Toinen julkaisu (Star Wars: Prequel Blu-ray Trilogy) pitää sisällään kolme Jar Jar Binksin tutuksi tekemää elokuvaa kolmella Blu-ray-levyllä. Suositushinta tälle paketille on 69,99 dollaria, mutta Amazonin ennakkotilaushinta on 44,99 dollaria.

Kolmas paketti (Star Wars: Original Blu-ray Trilogy) sisältää kolmen ensimmäisen elokuvan Special Edition -versiot kolmella Blu-ray-levyllä. Tämänkin paketin suositushinta on 69,99 dollaria, ja Amazon kauppaa tätäkin 44,99 dollarin ennakkotilaushintaan.

Myyntiin julkaisut tulevat syyskuussa, joten Star Wars -faneilla on edessään vielä kuukausien odotus.

Tägit: Blu-Ray Star Wars
Edellinen Seuraava  

4 kommenttia

17.1.2011 0:53

Oon hämmentyny. Miten mun koneelta voi löytyy jokane leffa 1080p-versiona?

27.1.2011 1:10

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Dare92:
Oon hämmentyny. Miten mun koneelta voi löytyy jokane leffa 1080p-versiona?
HDTV.

37.1.2011 19:10

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Thimon:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Dare92:
Oon hämmentyny. Miten mun koneelta voi löytyy jokane leffa 1080p-versiona?
HDTV.
Mutta ku ei oo julkastu vielä.

47.1.2011 20:38

Ovat niitä teräväpiirtoina esittäneet ainakin Jenkeissä useammat TV-kanavat. Eli HD-rippien ainoa lähde ei ole Blu-ray.

http://www.pauliesworld.org/swhighdef/ tuossa on vielä kuvanlaadun osalta vertailua DVD-julkaisun ja TV:ssä esitetyn teräväpiirron osalta.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto