AfterDawn: IT-alan uutiset

BitTorrentin kuukausittaiset käyttäjämäärät yli 100 miljoonassa

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 3.1.2011 22:11

BitTorrentin kuukausittaiset käyttäjämäärät yli 100 miljoonassa BitTorrent- ja µTorrent-ohjelmia kehittävä BitTorrent, Inc. -yritys on julkaissut tänään tietoja ohjelmiensa käyttäjämääristä, ja julkaistun lukujen valossa yrityksen ohjelmat nauttivat valtaisasta suosiosta.
Päivittäin ohjelmilla on yli 20 miljoonaa käyttäjää, ja kuukausittain käyttäjiä on yli 100 miljoonaa maailmanlaajuisesti. Päivittäin uusia ohjelmalatauksia kertyy noin 400 000 kappaletta, joten käyttäjämäärien kasvu näyttää jatkuvan tasaisesti.

BitTorrent, Inc. painottaa lisäksi ohjelman kansainvälisyyttä, sillä ohjelmat ovat saatavilla 52 eri kielellä ja käyttäjiä niillä yli 220 valtiossa.

Näiden tietojen julkaiseminen tällä viikolla ei ole sattumaa, vaan tiedoilla koetetaan kerätä huomiota yrityksen CES-messuilla pidettävään tilaisuuteen, jossa tullaan esittelemään BitTorrentin tulevaisuutta. Ennakkotietojen perusteella yritys on halukas luomaan uudenlaisen jakelujärjestelmän, jossa sisällöntuottajat voivat toimittaa tuotoksiaan suoraan kuluttajille. Tarkempia tietoja uusista ratkaisuista saadaan viimeistään tämän viikon torstaina.

Tägit: BitTorrent
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto