Ilkka: halpaan nettimyyntiin puututaan verotuksen muutoksella

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 6.12.2010 10:02 Kommentteja (31)

Ilkka: halpaan nettimyyntiin puututaan verotuksen muutoksella Valtiovarainministeriö haluaa lopettaa arvonlisäverolla kikkailun esimerkiksi Verkkokauppa.comin harjoittamassa tavaran myynnissä Ahvenanmaalta käsin, kertoo sanomalehti Ilkka.
Ministeriö aikoo laskea pienimmän perittävän arvonlisäveron määrää noin viiteen euroon nykyisestä 10 eurosta. Muutos vaikuttaa kaikkiin EU:n ulkopuolella tehtyihin verkko-ostoksiin ja esimerkiksi Jerseyn saarelta Englannista tavaraa toimittavan Play.comin myyntiin.

Nykyisin arvonlisävero peritään vain kun se ylittää 10 euroa. Normaalilla 23 prosentin veroasteella se tarkoittaa, että vasta yli 43 euron ostoksista joutuu maksamaan arvonlisäveron. Tulevaisuudessa veronkanto kohdistuisi jo hieman alle 22 euron ostoksiin.

Ilkan mukaan muutos on tulossa voimaan maaliskuusta 2011 alkaen. Toisaalta Tietokone-lehden tietojen mukaan arvonlisäveron maksamista nettiostoksista on tarkoitus helpottaa siten, että nettiostoksiaan voi tullata itse ilman lähimmässä tullipostissa käyntiä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

31 kommenttia

16.12.2010 10:31

Lainaus:
Toisaalta Tietokone-lehden tietojen mukaan arvonlisäveron maksamista nettiostoksista on tarkoitus helpottaa siten, että nettiostoksiaan voi tullata itse ilman lähimmässä tullipostissa käyntiä.

Mikään ei tässä maailmassa ole ilmaista, en usko tämänkään olevan. Veikkaisin että tähänkin kohtaan valtio kehittää jonkun sanktioluonteisen palvelumaksun.

26.12.2010 11:50

Taas siirtyy nuokin rahat ulkomaisille verkkokaupoille. Tässä maassa ilmeisesti halutaan kokonaan tehdä verkkokaupan pitäminen kannattamattomana.

36.12.2010 12:03

Ahneita ovat. Ei tuo myynti varmaan niin suurta ole että sitä nyt kannattaisi alkaa vaikeuttamaan... En yksinkertaisesti ymmärrä mitä tarkoitusta tämä nyt ajaa kun yleensä tilataan tavaraa, mitä ei ole edes Suomessa saatavilla (ebay yms.). No eipä tämä ole uutta. Suomen hallitus on yrityksien otteessa.


46.12.2010 12:34
pnieni
Vahvistamaton

Erittäin tervetullut uudistus jos toteutuu. Ahvenanmaa-kuvio vääristää kilpailua asettaen yritykset saman maan sisällä eriarvoiseen asemaan: niihin joilla on varaa ja resurseja lähteä tuohon veronkiertoon mukaan ja niihin joilla ei ole varaa.

56.12.2010 12:48

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Pihlis12:
Taas siirtyy nuokin rahat ulkomaisille verkkokaupoille. Tässä maassa ilmeisesti halutaan kokonaan tehdä verkkokaupan pitäminen kannattamattomana.
näinhän siinä käy. EU alueella kun on eri tasoisia verotuksia ALV:n suhteen ja jos vero on jo kerran maksettu EU:n alueella ei sitä tarvitse enää uudestaan maksaa Suomessa. On se hienoa, että ammattitaitoiset virastoihmiset ajattelevat näitäkin asioita.

Ahvenanmaata käyttävien suomalaisten yritysten veronkiertoon ehdotankin seuraavaa: Myydään Ahvenanmaa Ruotsille, kaikki voittaisivat (paitsi Suomen valtio jäisi ilman alv veroja ko. asiassa kuten ennenkin, mutta saisi tosin lohdutuksena pari miltsiä Ruotsilta).

66.12.2010 12:48

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pnieni:
Erittäin tervetullut uudistus jos toteutuu. Ahvenanmaa-kuvio vääristää kilpailua asettaen yritykset saman maan sisällä eriarvoiseen asemaan: niihin joilla on varaa ja resurseja lähteä tuohon veronkiertoon mukaan ja niihin joilla ei ole varaa.
Näkökulma tuokin, mutta kilpailuksi tuollaista on jo kauan kutsuttu. Ei kaikilla firmoilla ole rahaa samanlaiseen mainontaankaan, mutta ei se vääristä kilpailua, jos ei lähes monopolista ole kyse.

Krijinaten jräejsyts on ylairovsttetua - mutta välimerkkien, isojen alkukirjaimien ja välilyöntien oikea käyttö lisää halukkuutta vastata viestiin.

76.12.2010 13:53

Jahas valtio iski jälleen, tai oikeammin verokarhu...voi helvetti että on idioottimaisia suunnittelijoita täällä pohjolassa ei voi muuta sanoa. Nyt siis "kaikki" suuremmat kaupat tekevät ns varastopisteeen vaikka ruotsiin, hollantiin etc ja myydään netissä ja lähetetään varastosta kun ko kauppa ei ole siis suomen rajojen sisäpuolella kuin noutopiste...

Jokohan maasuttaminen loppuisi ja ihan tosissaan otettaisiin huomioon meidän (suomen) tila ja paikka huomioon...me olemme euroopan peräsuoli.


Autopeli hullu ja pelannut jo -80 luvulta...eli vanha jäärä.

86.12.2010 13:55

Kyllähän tämä voi hankaloittaa tiettyjen ostajien yksittäisiä ostoksia, mutten nää tätä oikein negatiivisenakaan kokonaan, verojen kiertäminen kun ei ole tervettä kilpailua. Käytännössä tulee varmaankin vaan ostettua vähemmän tuon hintaluokan krääsää. Kuka hullu (hinnan puolesta) muutenkaan ostaa esim. pelejä uutena.

96.12.2010 14:08

No jos uuden pelin ostaa ~40-30€ julkaisupäivänä ja käytetystä uudesta sen ~30-20€ joskus julkaisupäivän jälkeen niin eipä ainakaan itseä haittaa tuo reilun kympin erotus. Vielä kun tulee mukavasti kotiinkannettuna "ilman" postikuluja ja ym. käytetyn tavaran riskejä. Mutta ehkä se on sitten hullua *shrugs*

edit: tietty vanhat pelit on hieman eri asia, jos sellaisen vitosella jostain saa

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 6.12.2010 @ 14:13

106.12.2010 14:49

Onneksi on netti ja saa kiinasta/mistä vain tilattua kaikki mitä suomestakin,eli ei tarvii maksella turhia alveja kusipäille.
aikoinaan emolevyjä ostelin kun kasailtiin noita tietskareita ni oulusta ja kiinasta tilasin emot ja prossut ni kiinasta tuli nopeammin kuin oulusta eli se siitä postin palvelusta mutta sama emo maksoi 60 prossaa halvemmalla muualta kuin paska suomesta.
itse en osta (eikä kaverit)juuri mitään enää suomesta vaan tilaan tutun kinuskin kautta hongkonkista tai manner kiinasta kaikki navikaattorit,puhelimet taulutelkut,autostereot,saa halvemmalla eikä tarvi tukea verottajaa ikinä.laatu tähän mennessä ollut jopa parempaakin kuin jonkin expertin,musta pörssi,yms,kaupan laitteilla(yleensä täysin samaa kamaa eri nimellä)tietty huonolla tuurilla tulli ottaa jotain turhia maksujaan,
alvit on aina ollut täyttä paskaa,
turhaa verotusta.ei ihme ettei suomessa pienyrittäjät pärjää millään kun verottaja tappaa ne,
kun järki ei sano että lypsävää lehmää ei kannata tappaa.enemmän tuloja valtio saisi pienemmällä ja järkevällä verotuksella kuin tappamalla pienyritykset totaalisesti.

itse muutan suomesta heti pois ikuisesti kunhan pankkisaldo on riittävä.pitää vain ahkerasti tehdä vielä pimeitä hommia ja kusetuksia ni pääsee äkkiä pois tästä paskakasasta.
ainakin nyt kun on tuota paskaa lunta ja pakkastakin aina,täysin turhaa ihmisen kidutusta sekin,mokoma talvi.

eläköön täysin pilattu suomi,täysi ,kunnia veteraaneille,
mutta veteraanien lapset ja lapsenlapset pilasivat maan mahdollisuudet.veroineen.

116.12.2010 16:20
yourJoost
Inactive

Kylpä on ministeriö taas nii likinäköistä päätöstä sorvaamassa, ettei siällä taida kelläkkää olla mitään vintis. Ettei vaan olis kateutta muilta kauppiailta Verkkokauppa.comia vastaan?
Ite tilaan paljon eeuun alueelta tavaraa ja tähän suuntaanko suomen verotus on kansalaisiaan ajamassa? Toivon totisesti, että kuluttajat lopettavat tälläisen kehityksen viimeistään ens huhtikuun vaalissa.


Tili tuli, tili meni. Näkikö kukaan kumpaakaan tilannetta?

126.12.2010 16:37
Croft
Inactive

Ei ole totta...Ei voi olla totta... No itsepähän tietävät mitä siitä seuraa, ei ainakaan sitä mitä halusivat...

136.12.2010 16:42

Tämähän tulee siis koskemaan myös Kiinasta, USAsta, jne - kaikista EU:n ulkopuolisilta alueilta (joihin Ahvenanmaa ja Jerseykin kuuluvat) - tilattuja tuotteita. Eli jatkossa tavaraa voi tilata ALVitta Jerseystä, Ahvenanmaalta tai USAsta siten, että tuotteen maksimihinta postikuluineen jää alle 22 euron. Käytännössä siis yksittäisiä, hieman halvempia DVD- ja CD-levyjä pystyy tilaamaan jatkossakin ilman ALVeja, mutta valtaosaa peleistä, jne ei.

Briteissä muuten puuhataan vastaavanlaista muutosta, sielläkin on hajottu Jerseystä ja Guarnseystä tuleviin tilauksiin. Mm. Tesco (brittien suurin kauppaketju) toimittaa pelit, DVD:t ja musa-CD:t Kanaalisaarilta.


Petteri Pyyny (pyyny@twitter)
Webmaster
http://AfterDawn.com/

146.12.2010 17:09
Croft
Inactive

Ei ole totta... No itsepähän tietävät mitä siitä seuraa, ei ainakaan toivomaansa tulosta...

156.12.2010 17:57

Vitun verottaja! Reilua mafiaa tässä jo rupee kaipaamaan laillisten kusetusten vastapainoksi.

No ei maar. Ottaa se silti päähän, kun kuluttajan etuja napsitaan pois alle aikayksikön. Aivan kuten kuuluisa viina-alekin. Onko se nyt ihme, että näitä etuja käytetään kuin viimeistä päivää, kun kansalaiset aavistavat, etteivät ne kuitenkaan kauaa kestä.

Sitä paitsi verottajalla on lähes puolijumalan asema Suomessa. Pienen yrittäjän painajainen.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 7.12.2010 @ 07:45

166.12.2010 18:07

Ymmärrän joidenkin ärsyyntyneisyyden, koska pelejään ei enää saa veroja kiertämällä. Kaikki eivät kuitenkaan tunnu käsittävän muutoksen ideaa ja seurauksia. (Eikä ALV:a jne.)

Tämän muutoshan parantaa kotimaisten (ja kaikkien EU:n alueella olevien) liikkeiden kilpailukykyä. En ymmärrä, miksi joku tämän muutoksen myötä alkaisi tilaamaan tuotteensa Kiinasta. Verot sieltä tilattaessa on ennenkin maksettu ja maksetaan muutoksen jälkeen myös halvemmista tuotteista.

176.12.2010 19:25

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Grina:
Tämän muutoshan parantaa kotimaisten (ja kaikkien EU:n alueella olevien) liikkeiden kilpailukykyä.
Väärin. Parantaa kotimaista kilpailukykyä vain siinä suhteessa ja sen ajan kun ihmiset eivät tajua tilata halvemmalla tavaroita muualta EU alueelta (joissa on halvempi ALV/elintaso jne kuin Suomessa). Toisin sanoen suurin osa suomalaisiin nettitilauksiin (lukuun ottamatta ehkä Hobbyhallia :p) kulutetuista varoista valuu kotimaan ulkopuolelle.

186.12.2010 19:53

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti teme565:
Lainaus:
Toisaalta Tietokone-lehden tietojen mukaan arvonlisäveron maksamista nettiostoksista on tarkoitus helpottaa siten, että nettiostoksiaan voi tullata itse ilman lähimmässä tullipostissa käyntiä.

Mikään ei tässä maailmassa ole ilmaista, en usko tämänkään olevan. Veikkaisin että tähänkin kohtaan valtio kehittää jonkun sanktioluonteisen palvelumaksun.
Saattaa tulla valtiolle halvemmaksi kun tullaukseen liittyvä työ vähenee. -> Parhaassa tapauksessa ilmaista, mutta valheellisesta tullausarvon ilmoituksesta varmaan säädetään melko ankara sanktio.

196.12.2010 21:18

itse ainakin olen ihan tyytyväinen jos pelin saa esim 30-40€ (kuten ahvenanmaalta) ja taas jostain kaupasta sen 50€ peliä en ikinä ostaisi

207.12.2010 11:17

Nykyään tulli perii etätullauksesta 15-20€ luokkaa paketilta.
Toistaiseksi toiminta malli on aika kankee ja hidas.

Tässä vaiheet:
1. Paketti saapuu tullipostiin.
2. Tulli lähettää kirjeen jossa pyytää tullaus documenttejä.
3. Toimitat documentit.
4. Tulli laskee tullin ja lähettää laskun.
5. Maksat laskun.
6. Kun suoritus on kirjaantunut tulliin lähetys vapautuu tullista.
7. Paketti jatkaa matkaa kotimaassa.
Aikaa tähän menee helposti viikko.
(Jotkut rahtifirmat tekevät tämän ilmaiseksi.)

Toinen vaihtoehto on antaa tulliin kirjallinen määräys tullattavien pakettien siirrosta lähinpään toimipaikkaan.
(Itsetoimin näin.)

1. Tulee pakentin saapumisilmoitus.
2. Käyt hakemassa tullista paketin ja maksat verot samalla.
(Mukana täytyy olla osto tosite ja käteistä rahaa.)

Ja aina kun et saa kunnon asiakaspalvelua. Pyydä selvitys miksi tarvitsee makssa vero+alv rahdista.

Taannoin tullivirkailia sanoin siviilien pakettien menevän netissä tullattavaksi. Saa nähdä millaisen "palvelumaksun" sille laittavat.

217.12.2010 17:13

Kylläpä on taas jollain välähtänyt. Kaikki ulkomailta tilatut, yli 22e maksavat tuotteet, verotetaan. Ulkomailta tilaaminen kallistuu, ja siinä samalla myös kotimaisissa liikkeissä myytävien import leffojen hinnat nousevat (jotka jo nyt maksavat ihan saatanasti).

Elokuvia keräävänä pistää vituttamaan tälläinen. Suomi versioita ei tule ja originaalien hintoja korotetaan. Perk... itä-piraattejako tässä nyt on sitten ruvettava ostamaan >:(

228.12.2010 09:10

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti trooper78:
Kylläpä on taas jollain välähtänyt. Kaikki ulkomailta tilatut, yli 22e maksavat tuotteet, verotetaan. Ulkomailta tilaaminen kallistuu, ja siinä samalla myös kotimaisissa liikkeissä myytävien import leffojen hinnat nousevat (jotka jo nyt maksavat ihan saatanasti).
No ei itse asiassa näin. Firmat jotka tuovat ne leffat Suomeen, maksavat jo nyt ALVit niistä leffoista tullissa, joten Suomesta elokuvia myyviin firmoihin tuo ei liity mitenkään muuten kuin siten, että Ahvenanmaalta ja vastaavista paikoista toimivat kilpailijat eivät enää saa veroetua.

Petteri Pyyny (pyyny@twitter)
Webmaster
http://AfterDawn.com/

238.12.2010 10:33

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti dRD:
No ei itse asiassa näin. Firmat jotka tuovat ne leffat Suomeen, maksavat jo nyt ALVit niistä leffoista tullissa, joten Suomesta elokuvia myyviin firmoihin tuo ei liity mitenkään muuten kuin siten, että Ahvenanmaalta ja vastaavista paikoista toimivat kilpailijat eivät enää saa veroetua.

Onko nämä vastaavat paikat nyt sitten näitä Amazon, Play yms ulkomaisia nettikauppoja?

249.12.2010 07:16
kekri76
Inactive

voi helvetti soikoon anteeksi kiroilu mutta jos Suomalaiset haukkuu amerikkalaisia tai muita maita siitä että ne ei ole hyvinvointivaltiota niin tekeekö Suomen jatkuvien verojen kiristäminen siitä paremman tuskimpa. Täytyis seuraavissa vaaleissa tehdä puolue joka ajaa veroja alas eikä ylös kuten tähän asti on tehty, helkkari ei suomessa saa ostaa mitään halvalla ettei vaan ne eurot säästy ja ihmisten oma pörssi sitä kautta parane..

Sitten kehdataan ihmetellä miksi kaikki ostaa muualta ku suomessa on kaikki niin halpaa esim. autot nehän ku on jo iältään euroopan vanhimpia jopa idästä löytyy uudempia autoja (ne kun ei maksa niin paljon veroja) mutta toisaalta täytyyhän sen eduskunnan pientuloisten tulla jollakin toimeen kun 10000€/kk riitä enään edes leipään.


Wishmaster

259.12.2010 08:51

Olisi vain hauska nähdä lukuja paljonko valtio aikoo netota tällä. Kuitenkin ostosten teko ulkomailta saattaa hyytyä melko paljon ja saattaapi osa alkaa lataileen tuotteensa ihan ilmaiseksi.

Tietenkin pienempää alv ryhmään kuuluviin tuotteisiin tämä ei vaikuta niin paljon mutta vaikea muutenkaan kuvitella esim.(suomenkielisten) kirjojen tilaamisen ulkomailta olevan kova bisnes nytkään.

Itse ainakin siirryn ale laareille penkomaan. Uusien pelien hinnat ovat melko poskettomia tällä hetkellä. Siis suomessa.

2612.12.2010 12:11

Kriminalisoidaan lailliset leffat ja pelit valtion toimesta.
Pakko saada lisää veroa että saadaan irkuille ja mirkuille tukiaisia.

Maailmankukkaro Suomi maksaa muiden pikku vipit.

Päättäjät pää pois perseestä!

2712.12.2010 12:30

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti masaV:
Onneksi on netti ja saa kiinasta/mistä vain tilattua kaikki mitä suomestakin,eli ei tarvii maksella turhia alveja kusipäille.
aikoinaan emolevyjä ostelin kun kasailtiin noita tietskareita ni oulusta ja kiinasta tilasin emot ja prossut ni kiinasta tuli nopeammin kuin oulusta eli se siitä postin palvelusta mutta sama emo maksoi 60 prossaa halvemmalla muualta kuin paska suomesta.
itse en osta (eikä kaverit)juuri mitään enää suomesta vaan tilaan tutun kinuskin kautta hongkonkista tai manner kiinasta kaikki navikaattorit,puhelimet taulutelkut,autostereot,saa halvemmalla eikä tarvi tukea verottajaa ikinä.laatu tähän mennessä ollut jopa parempaakin kuin jonkin expertin,musta pörssi,yms,kaupan laitteilla(yleensä täysin samaa kamaa eri nimellä)tietty huonolla tuurilla tulli ottaa jotain turhia maksujaan,
alvit on aina ollut täyttä paskaa,
turhaa verotusta.ei ihme ettei suomessa pienyrittäjät pärjää millään kun verottaja tappaa ne,
kun järki ei sano että lypsävää lehmää ei kannata tappaa.enemmän tuloja valtio saisi pienemmällä ja järkevällä verotuksella kuin tappamalla pienyritykset totaalisesti.

itse muutan suomesta heti pois ikuisesti kunhan pankkisaldo on riittävä.pitää vain ahkerasti tehdä vielä pimeitä hommia ja kusetuksia ni pääsee äkkiä pois tästä paskakasasta.
ainakin nyt kun on tuota paskaa lunta ja pakkastakin aina,täysin turhaa ihmisen kidutusta sekin,mokoma talvi.

eläköön täysin pilattu suomi,täysi ,kunnia veteraaneille,
mutta veteraanien lapset ja lapsenlapset pilasivat maan mahdollisuudet.veroineen.

Kerro toki minullekkin mistä tavaraa noin halvalla löydät?

2812.12.2010 12:33

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti trooper78:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti dRD:
No ei itse asiassa näin. Firmat jotka tuovat ne leffat Suomeen, maksavat jo nyt ALVit niistä leffoista tullissa, joten Suomesta elokuvia myyviin firmoihin tuo ei liity mitenkään muuten kuin siten, että Ahvenanmaalta ja vastaavista paikoista toimivat kilpailijat eivät enää saa veroetua.

Onko nämä vastaavat paikat nyt sitten näitä Amazon, Play yms ulkomaisia nettikauppoja?


Jos tilaat ainakin amazon uk:sta niin maksat saman alv:in ostosten yhteydessä minkä maksat suomessakin.Amazon vaan tilittää alv:in sitten suomeen. Play on taas asia erikseen.

2928.7.2011 17:00

Huh, eipä tätä lakia onneksi ole vieläkään tullut. Nettitullaus sen sijaan on jo tullut :). Todella tervetullut palvelu. Kyllä ärsyttäisi jos ei voisi enää DealExtremestä ja muista kiinankaupoista / eBay kauppiailta tilata tavaraa halvalla ilman että joutuu maksamaan verot. Turhaan siitä tulisi pari päivää lisää toimitusaikaankin.

3013.12.2011 21:43

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti daim0n:
No jos uuden pelin ostaa ~40-30? julkaisupäivänä ja käytetystä uudesta sen ~30-20? joskus julkaisupäivän jälkeen niin eipä ainakaan itseä haittaa tuo reilun kympin erotus. Vielä kun tulee mukavasti kotiinkannettuna "ilman" postikuluja ja ym. käytetyn tavaran riskejä. Mutta ehkä se on sitten hullua *shrugs*

edit: tietty vanhat pelit on hieman eri asia, jos sellaisen vitosella jostain saa

Jep, oikeassa olet. Itseäni ainakin ottaa päähän kun yleensä jotkut pelit ostan heti ilmestyessä, elikkäs: ahvenanmaalta n. 40e ja kaupasta yleensä 69e tai hyvin harvoin 59e jotkut pelit...

ps. Mieluummin 3 peliä ahvenanmaalta kuin 2 suomesta.

3114.12.2011 05:51

Yhteen aikaisempaan viestiin, tuli vaan mieleen että puhelimen tilaaminen kiinasta ei taida välttämättäolla onnistunut ostos. Muistan jonkun ketjun täältä että 3g toiminut. Kun nuo verkot ovat erilaisia.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Voit saada pian Netflixiltä sähköpostia – Tilauksesi perutaan jos et vastaa viestiin Voit saada pian Netflixiltä sähköpostia – Tilauksesi perutaan jos et vastaa viestiin (26.5.2020 06:03)
Mikäli et ole käyttänyt pitkään aikaan Netflix-tilaustasi vaikka tilauksesta veloitetaankin joka kuukausi luottokortiltasi, saattaa sinulle kilahtaa sähköpostia suoratoistopalvelulta. Sähköpostissa ....
Sonyn 369 euron Xperia 10 II on nyt ennakkotilattavissa Sonyn 369 euron Xperia 10 II on nyt ennakkotilattavissa (25.5.2020 17:29)
Xperia 10 II on viimeinkin saapumassa Suomeen, sillä puhelimen ennakkotilaaminen on käynnistynyt. Kauppoihin puhelin saapuu 10. kesäkuuta 369 euron hintaan. Alun perin puhelimen piti olla saatavilla ....
Samsung Galaxy A41 -puhelimen myynti alkanut - hinta 299 euroa Samsung Galaxy A41 -puhelimen myynti alkanut - hinta 299 euroa (25.5.2020 15:55)
Samsungin 299 euron hintaisen Galaxy A41 -puhelimen myynti on alkanut Suomessa. Tällä hintaa saa muun muassa 6,1 tuuman näytön, 48 megapikselin pääkameran sekä 3500 mAh akun. "Samsung Galaxy ....
iOS 14 vuoti nettiin – Käyttöjärjestelmän ominaisuuksia paljastunut jo kevään aikana iOS 14 vuoti nettiin – Käyttöjärjestelmän ominaisuuksia paljastunut jo kevään aikana (25.5.2020 06:24)
Tämän kevään aikana on kuulunut paljon tietoja syksyllä julkaistavasta iOS 14 -käyttöjärjestelmästä ja syykin tähän on ilmeisesti selvinnyt. Motherboard-julkaisun mukaan iOS 14 -käyttöjärjestelmän ....
Päivän diili: Lenovon iso tabletti hurjalla alennuksella Päivän diili: Lenovon iso tabletti hurjalla alennuksella (22.5.2020 20:11)
Päivän diilinä nostamme esiin Lenovon tabletin, jonka hinta on tipahtanut varsin mukavasti. Tabletti saattaa tulla käyttöön näin etätyöajan jatkuessa, jotta perheen ruutujen määrä riittää sekä ....

Uutisarkisto