AfterDawn: IT-alan uutiset

Vaikuttaville ja fiksuille aikuisille naisille suunnattu MTV3 AVA muuttuu ilmaiskanavaksi

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 10.11.2010 14:08 Kommentteja (6)

Vaikuttaville ja fiksuille aikuisille naisille suunnattu MTV3 AVA muuttuu ilmaiskanavaksi Kaapeliverkoissa ilmaisten kanavien tarjonta laajenee alkuvuodesta, kun MTV3 AVA muuttuu maksuttomaksi tammikuun 15. päivä.
Tähän asti MTV3 AVA on ollut osa MTV3 Kanavapakettia, mutta kilpailevan LIV-kanavan ilmaisuuden takia asiaan tulee nyt muutos. "Kun MTV Media lähti voimallisesti maksutv-bisnekseen emme missään vaiheessa jättäneet mainosrahoitteista puolta taka-alalle. Tarkoituksena on ollut ja on edelleen tehdä kummastakin puolesta katsojalle hyviä kanavia ja meille kannattavia. Maksutv:tä on Suomessa myyty kanavapaketteina ja halusimme muutama vuosi sitten täydentää AVA-kanavalla pakettiamme. Kun vuosi sen jälkeen Sanoma lanseerasi osittain vastaavan LIV-kanavan ilmaiseksi, niin tämä maksutv-kanavapaketin osa menetti hiukan merkitystään. Tutkimme asiaa perusteellisesti ja sen jälkeen päätimme siirtää AVAn ilmaiskanavaksi" kommentoi MTV Oy:n ohjelmajohtaja Jorma Sairanen Mediaviikolle.

Kanavapaketista MTV3 AVA katoaa joulukuun 15. päivä, jolloin sen korvaa uusi MTV3 Komedia -kanava.

Ilmaisen MTV3 AVA:n on tarkoitus saavuttaa Sairasen mukaan aluksi noin prosentin katseluosuus, ja kanavan pitäisi näkyä noin 1,1 miljoonassa kaapelitaloudessa. Katseluosuuden pitäisi olla suurempi kohderyhmässä, johon kuuluvat vaikuttavat ja fiksut naiset. Vertailun vuoksi myös antenniverkossa näkyvän LIV-kanavan katseluosuus oli Finnpanelin tammi-syyskuun tilaston mukaan 1,9 prosenttia.

Sairasen mukaan MTV3:n suunnitelmiin kuuluu myös muita uusia kanavia, mutta mitään tarkempia tietoja näistä kanavista ei kerrottu.

Edellinen Seuraava  

6 kommenttia

110.11.2010 14:17
Patasydän
Vahvistamaton

MTV3 alkaa ilmeisesti herätä. Eihän tuossa Avan maksullisuudessa ollut mitään järkeä, kun ottaa huomioon juuri tuon Livin ilmaisuuden.

Toinen asia onkin sitten se, että MTV3:n äijäkanava MAX pysyy maksullisena, vaikka Sanoman kilpaileva JIM on ilmainen. Mites tämä on mahdollista? Eikös tämäkin pitäisi kilpailun takia muuttaa ilmaiseksi?

Eihän niitä suoria Formuloita (jos se nyt rahasampo enää edes on) tarvitse sinne siirtää? Tämä siirto olisi toki erittäin toivottava, mutta tuskin sitä ikinä tapahtuu, ei vaikka formuloissa ei ajaisi yhtään suomalaista. Näin se raha pyörittää maailmaa ja minkäs sille sitten teet?

210.11.2010 14:49

repesin otsikolle

taisivat yliarvioida kohderyhmän laajuuden, haha

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 10.11.2010 @ 14:50

HIROSHIMA 45
TSHERNOBYL 86
WINDOWS 95

310.11.2010 14:50

kohderyhmä on ilmeisesti sitten ollut todellakin fiksua ja vaikuttavaa kun ei ole löytynyt tarpeeksi halukkaita maksajia moiselle soopakanavalle

410.11.2010 16:01

Agentille pointsit kotiin mahtavasta otsikosta!

510.11.2010 22:11

Ehkäpä vaikuttavat ja fiksut naiset eli yksi tuhannesta suomalaisesta naisesta tekee muuta kun kattelee telkkaria =)

617.11.2010 22:37
tlaine
Inactive

On niitä fiksuja naisia paljonkin. Ei nyt olla rasistisia (vai mikä se oli).

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto