AfterDawn: IT-alan uutiset

Panasonicin käsikonsoli tuo MMO-pelit taskuun

Kirjoittaja Matti Vähäkainu (Google+) @ 5.10.2010 16:33

Panasonicin käsikonsoli tuo MMO-pelit taskuun Panasonic Cloud Entertainment on tuomassa markkinoille uutta, The Jungle -nimellä kulkevaa käsikonsolia, kertoo Engadget. Laite ei suoranaisesti kilpaile Nintendon ja Sonyn käsikonsoleiden kanssa, sillä kyseessä on QWERTY-näppäimistöllä varustettu pelilaite, joka keskittyy ilmeisesti pääasiassa massiivisiin moninpeleihin.
QWERTY-näppäimistön lisäksi kannettava konsoli sisältää korkearesoluutioisen näytön, mini HDMI- ja microUSB-liittimet, 3,5 millimetrin kuulokeliittimen ja kustomoidun Linux-käyttöjärjestelmän. Laitetta esitellään thejungle.com:ssa alla olevien videoiden kera.

Tyhjästä ilmestynyt viraalikampanja esittelee myös laitteen ensimmäisen pelin, Battlestar Galactica Onlinen, jonka traileri on nähtävissä myös alla, sekä webtv-ohjelma Online Undergroundin. Tietoa laitteen julkaisuaikataulusta ei vielä ole.Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto