AfterDawn: IT-alan uutiset

iTunesin kappaleita voi nyt esikuunnella suoraan selaimella

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 8.1.2010 23:00

iTunesin kappaleita voi nyt esikuunnella suoraan selaimella Applen iTunes-musiikkikauppa on ollut alusta asti tiukasti sidottu Windows- ja Mac OS X -käyttöjärjestelmillä toimivaan iTunes-ohjelmistoon, mutta joulukuussa tapahtuneen yrityskaupan myötä monet tahot spekuloivat Applen mahdollisesti muuttavan tätä asiaa. Nyt ensimmäiset todisteet mahdollisesta muutoksesta ovat ilmaantuneet, sillä muutamat sivustot huomasivat eilen iTunesin eri maiden myyntilistoja käsittävän Chart-osion tukevan nyt selaimen avulla tapahtuvaa esikuuntelua.
Monissa muissa latauspalveluissa kyseinen ominaisuus on ollut käytössä jo vuosien ajan, mutta Applen puotiin vastaavan ominaisuuden tuominen vaati nähtävästi yrityskauppojen tuomaa osaamista. Lalan työntekijöiden tuoma osaaminen ei kuitenkaan lopu tähän, ja viimeisimpien spekulaatioiden mukaan selaimen kautta käytettävissä oleva iTunes on tulossa, jolloin kuluttajat voisivat kuunnella iTunesista ostettuja kappaleita esim. kirjaston tietokoneella ilman iTunes-ohjelmistoa.

Apple ei ole tapansa mukaan vahvistanut asiaan liittyviä huhuja, ja seuraava mahdollinen ilmoitushetki iTunesin tuleville muutoksille olisi tämän kuun 26. päivä, kun Apple todennäköisesti julkaisee uuden iSlate-nimellä kulkevan tablet-tietokoneen.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto