AfterDawn: IT-alan uutiset

iTunesin kappaleita voi nyt esikuunnella suoraan selaimella

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 8.1.2010 23:00

iTunesin kappaleita voi nyt esikuunnella suoraan selaimella Applen iTunes-musiikkikauppa on ollut alusta asti tiukasti sidottu Windows- ja Mac OS X -käyttöjärjestelmillä toimivaan iTunes-ohjelmistoon, mutta joulukuussa tapahtuneen yrityskaupan myötä monet tahot spekuloivat Applen mahdollisesti muuttavan tätä asiaa. Nyt ensimmäiset todisteet mahdollisesta muutoksesta ovat ilmaantuneet, sillä muutamat sivustot huomasivat eilen iTunesin eri maiden myyntilistoja käsittävän Chart-osion tukevan nyt selaimen avulla tapahtuvaa esikuuntelua.
Monissa muissa latauspalveluissa kyseinen ominaisuus on ollut käytössä jo vuosien ajan, mutta Applen puotiin vastaavan ominaisuuden tuominen vaati nähtävästi yrityskauppojen tuomaa osaamista. Lalan työntekijöiden tuoma osaaminen ei kuitenkaan lopu tähän, ja viimeisimpien spekulaatioiden mukaan selaimen kautta käytettävissä oleva iTunes on tulossa, jolloin kuluttajat voisivat kuunnella iTunesista ostettuja kappaleita esim. kirjaston tietokoneella ilman iTunes-ohjelmistoa.

Apple ei ole tapansa mukaan vahvistanut asiaan liittyviä huhuja, ja seuraava mahdollinen ilmoitushetki iTunesin tuleville muutoksille olisi tämän kuun 26. päivä, kun Apple todennäköisesti julkaisee uuden iSlate-nimellä kulkevan tablet-tietokoneen.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Samsung nostaa Galaxy S9:n hintaa – Näin paljon se maksaa Samsung nostaa Galaxy S9:n hintaa – Näin paljon se maksaa (23.2.2018 15:09)
Sunnuntaina esiteltävästä Samsungin Galaxy S9:stä tiedetään jo lähes kaikki tietämisen arvoinen. Muotoilu, tekniikka ja myynnin aloituspäivä ovat olleet jo hyvän tovin tiedossa. Sen sijaan puhelimen ....
5G-läppärit rynnivät markkinoille aiemmin kuin luulitkaan 5G-läppärit rynnivät markkinoille aiemmin kuin luulitkaan (23.2.2018 14:46)
Nokia kokeili aikoinaan millaista kysyntää matkapuhelinverkkoon kytkeytyvällä kannettavalla tietokoneella on. Markkinat eivät reagoineet 3G-yhteydellä varustettuun kannettavaan erityisen hyvin, ....
SIM-kortit halutaan hävittää kokonaan – iSIMit tulevat SIM-kortit halutaan hävittää kokonaan – iSIMit tulevat (23.2.2018 14:36)
Älypuhelimet ovat tiiviisti pakattuja tietokoneita, joissa uusien ominaisuuksien tai suorituskyvyn lisääminen tarkoittaa lähes aina pinta-alan tarvetta muodossa tai toisessa. Tämän takia älypuhelinvalmistajat ....
1 kommentti
WhatsAppin jättänyt perustaja sijoitti kymmeniä miljoonia kilpailevaan viestisovellukseen WhatsAppin jättänyt perustaja sijoitti kymmeniä miljoonia kilpailevaan viestisovellukseen (22.2.2018 22:20)
WhatsApp on maailman suosituin viestisovellus, jonka käyttäjämäärissä lähelle pääsee vain toinen yli miljardin käyttäjän viestin, Facebook Messenger. Molemmat omistaa tietysti Facebook, joka ....
Bloomberg: Apple uudistaa AirPods-kuulokkeita parilla tärkeällä ominaisuudella Bloomberg: Apple uudistaa AirPods-kuulokkeita parilla tärkeällä ominaisuudella (22.2.2018 21:15)
Applen viime vuoden iPhone-julkaisut toivat merkittäviä uudistuksia yhtiön älypuhelinlinjastoon. Monille iPhone X:n näyttö ja käyttöliittymäuudistukset olivat merkittävin uudistus vuosikausiin, ....
1 kommentti

Uutisarkisto