AfterDawn: IT-alan uutiset

Toshiban Cell-TV nauhoittaa kahdeksaa kanavaa samanaikaisesti

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 5.10.2009 15:46 Kommentteja (3)

Toshiban Cell-TV nauhoittaa kahdeksaa kanavaa samanaikaisesti Elektroniikkaa valmistava Toshiba on viimeinkin tuomassa markkinoille Cell-suorittimia hyödyntäviä taulutelevisioita, joiden ominaisuudet ovat ennennäkemättömällä tasolla.
Miljoonan jenin eli noin 7 600 euron hintainen Regza 55X1 pitää sisällään 55 tuuman LED-taustavalaistun (512 valaistusaluetta) LCD-näytön, joka tukee 240 Hz -toistoa ja paneelin (1080p) kontrastisuhteeksi luvataan 5 000 000:1 (luminanssi 1250cd/m²). Äänipuolesta laitteessa huolehtii erillinen seitsemästä kaiuttimesta koostuva kaiutinlevy.

Lisäksi TV pitää sisällään verkkotuen, jota voi hyödyntää mm. DLNA-mediatoistossa tai internet-surffailussa Opera-selaimen kanssa (esim. YouTuben katsominen). Kolmen teratavun edestä tallennuskapasiteettia (kaksi teratavua varattu digitallennuksia varten). Kahdeksan viritintä, joten ruudulla voi samanaikaisesti katsella kahdeksaa eri kanavaa tai tallentaa yhtä monta kanavaa samanaikaisesti (kiintolevyille saa talletettua noin 26 tuntia ohjelmaa, jos kahdeksaa kanavaa nauhoittaa samanaikaisesti).
Cell-suorittimen tehoa on televisiossa hyödynnetty mm. valikoissa, joissa voi helposti esikatsella samanaikaisesti useita eri mediatiedostoja.

Kokoa TV:llä on jalustan kanssa 133,3 x 96,3 x 40,2 cm ja painoa 44 kiloa (viritinosa painaa 10,5 kiloa). Virrankulutus on TV-osalla käytössä 320W ja viritinosalla 140W.

Yhdysvaltoihin ja Eurooppaan Regza 55X1 saapuu ensi vuoden puolella, ja Japanissa laitteiden myynti alkaa joulukuussa.

Alla pari kuvaa (TV:stä ja viritinosasta) ja lyhyt esittelyvideo laitteesta
AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

15.10.2009 16:43

Tehoa kuin pienessä kiukaassa. Miten tämän jäähdyttää? Muuten aika herkullisen oloinen ;-))

25.10.2009 18:18

Kahdeksan kanavan rajoitus johtunee tallennusmediasta. Dreamboxilla tai Easyboxilla voi nauhoittaa useampaakin, mutta tuossa 7 tai 8 tallennuksen kohdalla alkaa kiintolevyn rajat tulla vastaan ja tallennukset epaonnistumaan.

38.10.2009 15:02
Myffe
Inactive

Ja miettikäähän että tuommoinen hirmu porskuttaaa ps3:sa ;)

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto