AfterDawn: IT-alan uutiset

iPhone-sovelluksella jaat vessakokemuksesi kavereille ja koko maailmalle

Kirjoittaja Ilkka Ketola @ 7.8.2009 13:58 Kommentteja (15)

iPhone-sovelluksella jaat vessakokemuksesi kavereille ja koko maailmalle Kakka, tuo ehtymätön luonnonvara, yhdistää kaikkia kansoja ympäri maailman. Myös kakkahuumorilla on läjäpäin ystäviä, mistä osoituksena useat aihepiirin ystäviä yhdistävät sivustot. Nyt kaiken maailman kakkaajille on myös oma iPhone-sovellus, Poop The World, jonka avulla voi jakaa omia saavutuksiaan läheisilleen ja kanssaharrastajille ympäri maailman. App Storesta löytyy myös muita kieliposkella tehtyjä sovelluksia, joista osa saattaa tulla tarpeeseen viikonloppua viettäessä.
Sopiva pilke silmäkulmassa väsätty Poop The World -sovellus omaa intuitiivisen käyttöliittymän, jolla vessatoimituksen dokumentointi on helppoa kuin pyyhkiminen. Kakan luontivaiheessa arvioidaan jätöksen koostumus ja haju sovelluksen tarjoamista vaihtoehdoista. Tarjolla on mm. vauvamanaatti, Tähkäpää, karkkipopcorn ja tietysti klassikko haamukakka. Hajuista löytyy esimerkiksi uuden tennispallon tuoksu, uuden auton haju, vanhan miehen hengitys sekä sienet ja sammal.

Tallennetuista ponnistuksista luodaan luonnollisesti tilasto, jonka avulla voi tarkkailla mm. omaa suoritustiheyttä, tuotosten kokonaismassaa ja kuluneen vessapaperin määrää. Suoritus tallenetaan kuinkas muuten kuin huuhtomalla.

Mikä parasta, Poop the World tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet ylpeillä suorituksellaan ystävilleen ja koko maailmalle. Kakanjako onnistuu helposti valitsemalla iPhonen kontaktilistasta henkilöt, joille haluaa jakaa onnistuneen suorituksen yksityiskohdat. Näin esimerkiksi juuri kotoaan muuttaneet nuoret voivat ylpeänä esitellään äidilleen oman suolensa toimivuutta. Lisäksi ohjelma hyödyntää puhelimen GPS-paikannusta ja jakaa suorituksen sijaintitiedot Poop the Worldin verkkosivuilla. Sivuston kautta voikin seurata naapuruston kakkimisia tai selvittää vaikka maailman ahkerimmat vessavieralijat. Sivustolla listataan useimmin ulostaneet, kilomääräisesti tuotteliaimmat sekä tuoreimmat kirjaukset.

Sovellus tarjoaa jotain myös suorituskeskeisille ihmiselle, nimittäin ahkerasta pönttöpäivystyksestä ja tulosten kirjauksesta voi saada erilaisia palkintopokaaleja. Jaossa on julkikuuluttajan, massatuhoaseiden, ahkeran kakkaajan ja tutkimusmatkailijan pokaalit, jotka voi saavuttaa kunnostautumalla eri osa-alueilla.

Onneksi sovelluksesta puuttuu mahdollisuus kuvata videota, eikä nykyteknologialla pystytä välittämään hajuaromeja.

Viikonvaihteen viihdykkeet ja juhlijan apuohjelmat

App Storesta löytyy myös muita sovelluksia, joiden tarkoitus tuskin on parantaa kenenkään tuottavuutta. Tarjolla on sovelluksia esimerksi kannabiksen paikallistamiseen ja ohjelma nimeltään Hold On!, jonka ainoa tarkoitus on testata kuinka pitkään käyttäjä jaksaa/viitsii pitää nappia pohjassa.

Railakasta viikonloppua suunnittelevia taas saattaa kiinnostaa humaltumisasteen kävelytestin perusteella arvioiva sovellus tai drunkDialer, jonka on tarkoitus ehkäistä yön pikkutunteina ex-puolisoille tehdyt harkitsemattomat soitot. Mikäli koit edellisen sovelluksen tarpeelliseksi, kannattaa iDrunkTxt jättää App Storeen. Tämän pikkuohjelman tarkoitus on nimittäin helpottaa tekstareiden lähettämistä ystäville siinä vaiheessa, kun sormien motoriikka ja yhteispeli silmien kanssa ovat syystä tai toisesta tavallista heikompaa.

Muista myös katsoa Poop the Worldin hienouksia esittelevä video:


Sovellus on myös osaltaan vaikuttanut historian kulkuun:

Edellinen Seuraava  

15 kommenttia

17.8.2009 14:08

menin sanattomaks

27.8.2009 14:29

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti BaldAngel:
menin sanattomaks
Juu, eipä tähän oiken osaa mitään sanoa...

37.8.2009 15:19
Sepi
Vahvistamaton

Pisin uutinen koskaan. Mistä se kertoo?

47.8.2009 15:19

Hiukan vastenmielistä

57.8.2009 15:34

Rupes tuo Kannabiksen paikallistaminen vähän kiinnostamaan...

67.8.2009 15:38

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pateboe:
Rupes tuo Kannabiksen paikallistaminen vähän kiinnostamaan...

se on vaan lääkekäyttöön...:l

77.8.2009 16:13

Eiköhän tässä nyt pikkasen raja ylitetty.

87.8.2009 16:31

Lainaus:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti BaldAngel:
menin sanattomaks
Juu, eipä tähän oiken osaa mitään sanoa...

Jep! eipä tähän ole paljoo lisättävää!
Kaikkee ne keksiikin... :P

97.8.2009 16:34

Ei helvetti... :D Repesin totaalisesti kun luin tätä. Kyllähän toi sinänsä, mutta kilomääräisesti paljonko on paskonu esim. viikossa? Joo ei helvetti .D:

107.8.2009 16:51

drunkDialerin kun tohon nokiaan sais, olis tarvinnu olla jo kauan puhelimessa. :-D

117.8.2009 16:55

Pyydän anteeksi jo etukäteen, mutta pakko postata tämä:


127.8.2009 20:41

Poistettu

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 21.11.2009 @ 00:47

138.8.2009 14:43

Sanon vain, että koko ohjelma on luultavasti TÄYTTÄ PASKAA ja aivan turhanpäiväinen.

148.8.2009 14:43

Omasta mielestä aivan turhanpäiväinen. En ole kuullut kenestäkään joka haluaa jakaa omat vessakokemuksensa.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 11.8.2009 @ 14:41

1511.8.2009 14:38

Tunnustusta sen verran, että tosi siisti mainosvideo + applikaation käyttöliittymä näyttää hyvin harkitulta ja toimivalta.

-Make-

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto