AfterDawn: IT-alan uutiset

Hulu Labs toi erillisen Hulu-katseluohjelman

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 31.5.2009 23:55

Hulu Labs toi erillisen Hulu-katseluohjelman Yhdysvalloissa suurta suosiota nauttiva Hulu-videopalvelu avasi torstaina uuden Hulu Labs -osion, josta voi jatkossa etsiä uusia Hulun käyttöä helpottavia ohjelmia.
Monille kuluttajille Hulu Labsin esittelemistä ohjelmista suosituimmaksi nousee erillinen Hulu Desktop -katseluohjelma, jonka avulla Hulun tarjontaan pääsee käsiksi ilman internet-selainta.

Hulu Desktopin toiminnan ohjaaminen onnistuu huomattavasti näppärämmin kuin Hulun selainversion, sillä Hulu Desktopia voi komentaa näppäinoikoteiden, hiiren tai sopivan mediakaukosäätimen avulla. Monipuolisempien kontrollien ja suurentuneiden käyttöliittymäelementtien myötä Hulu Desktop sopii hyvin käytettäväksi esim. olohuoneen mediakoneen kanssa.

Hulu Desktopin kehitystyössä on nähtävästi jätetty kuitenkin väliin optimointi, sillä ohjelman järjestelmävaatimukset pitävät huolen siitä, ettei sitä ajeta kovin vanhoilla tietokoneilla. PC-puolella vaatimuksena on vähintään 1,8 GHz:n kellotaajuudella toimiva Core Duo -suoritin, 2 gigatavua keskusmuistia, Windows XP -käyttöjärjestelmä tai uudempi sekä vähintään 2 Mb/s laajakaista. Macin puolella suoritinvaatimus pompsahtaa 2,0 GHz:n kellotaajuudelle ja käyttöjärjestelmä pitää olla Mac OS X Tiger tai uudempi.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto