AfterDawn: IT-alan uutiset

DC++-jakelija tuomittu

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 6.5.2009 14:43 Kommentteja (36)

DC++-jakelija tuomittu Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry (TTVK) on julkaissut tiedotteen, jonka mukaan Salon käräjäoikeus tuomitsi viime keskiviikkona 32-vuotiaan miehen sakkoihin ja korvauksiin tekijänoikeusrikoksesta.
Lyhyen tiedotteen mukaan mies oli 1.1.2006 - 10.1.2007 välisenä aikana jaellut DC++-ohjelman avulla ainakin yli 2600 musiikkikappaletta. Jaossa oli noin 220 albumia, joista suurin osa oli kotimaista musiikkia.

Mies ei kiistänyt oikeudessa tekoaan, mutta hän sanoi, ettei hän ollut jaellut musiikkikappaleita tietoisesti. Oikeuden langettama tuomio miehelle oli 50 päiväsakkoa tekijänoikeusrikoksesta. Sakkojen lisäksi miehen pitää pulittaa oikeudenhaltijoille korvauksia ja oikeudenkäyntikuluja yli 3000 euroa.

Suomessa DirectConnect-verkon avulla tekijänoikeudella suojattuja tiedostoja luvatta jaelleita henkilöitä on jäänyt kiinni useampaan otteeseen. Tuomittujen maksettavaksi määrättävät korvaussummat ovat pyörineet yleensä muutaman tuhannen euron nurkilla ja ainakin toistaiseksi kiinnijääneet ovat välttyneet vankeusrangaistuksilta.

Edellinen Seuraava  

36 kommenttia

16.5.2009 15:13

Epätoivoista toimintaa Toivottomat Tunarit Valehtelukeskukselta = TTVK. Selvästi TTVK jahtaa vain ja ainoastaan DC-käyttäjiä. Yhtään torrent käyttäjää ei ole vielä tuomittu jos finreactoria ei lasketa.

Internet pirates buy 10 times more music than others

http://www.zitzot.com/internet-pirates-b...ic-than-others/

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 6.5.2009 @ 15:45

26.5.2009 15:49

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti zya:
Epätoivoista toimintaa Toivottomat Tunarit Valehtelukeskukselta = TTVK. Selvästi TTVK jahtaa vain ja ainoastaan DC-käyttäjiä. Yhtään torrent käyttäjää ei ole vielä tuomittu jos finreactoria ei lasketa.

Internet pirates buy 10 times more music than others

http://www.zitzot.com/internet-pirates-b...others/


eiköhän toikin vaan ole ajan kysymys millon rupeevat ratsaamaan torrent porukoita.

luultavasti sitten ko tapahtuu ni tapahtuu paljon ja äkkiä.
kait keräävät tarpeeks dataa ennen sitä

36.5.2009 15:56

Yleensä nämä jakajat ovat jääneet kiinni.Aina ei kyllä itse jakaja tiedä onko jaannut jos p2p tiedosto on päällä.Yleensä tälläsissä ohjelmissa ladataan ja jaetaan samalla.

46.5.2009 16:04

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Yesse:
Yleensä nämä jakajat ovat jääneet kiinni.Aina ei kyllä itse jakaja tiedä onko jaannut jos p2p tiedosto on päällä.Yleensä tälläsissä ohjelmissa ladataan ja jaetaan samalla.
No joopa joo. En nyt sanoisi "yleensä". En todellakaan. Jos miettii kuinka paljon lataajia ja jakajia Suomessakin on, niin voi todeta, että todella pieni osa jää kiinni. Mutta tässäkin kyseessä oli "suurjakaja". Torrent-tiedostoilla jaettaessa et jaa kuin ehkä paria kolmea tiedostoa kerralla, joten ehkä senkään takia TTVK ei jahtaa torrent-käyttäjiä, koska aineiston keräämisessa on paljon enemmän tehtävää.

56.5.2009 16:08

Eihän DCllä tarvitse kuin tarkastaa yhden käyttäjän jakoon määrittämät kansiot ja voidaan jo tehdä tutkintaa jakamisesta. Torrenteissa eri ideologia ja tekniikka, joten yksittäisen käyttäjän kiinniottaminen on paljon vaikeampaa.

edit.typo

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 6.5.2009 @ 16:09

66.5.2009 16:27

DC++ on vaan niin paljon helpompi kohde TO-mafialle.
Kytkeydyt vain hubiin kone täynnä Linux distroja ja latailet muiden filelistat ja IP:t tulee siinä samalla.
Sitten vaan vetämään pitkäätikkua siitä kuka lahdataan.
Torretin käyttäjiä onkin sitten vähän hankalampi saada kiinni.
Enkä nyt ala väittämään, että se olisi mitenkään mahdotonta, mutta vaatii vaan vähän enemmän työtä.

76.5.2009 16:46

Miksi ihmeessä kukaan käyttäisi DC++:ssaa? Toimiiko se muka edes uudemmilla koneilla kuin Atari?

Ja pitää taas kerran sanoa... ostakaa hyvät ihmiset Rapidsharen/Netloadin premium account niin kiinnijäämisen mahdollisuus on käytännössä mahdotonta.

86.5.2009 17:00

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti JasonSco:
Miksi ihmeessä kukaan käyttäisi DC++:ssaa? Toimiiko se muka edes uudemmilla koneilla kuin Atari?

Ja pitää taas kerran sanoa... ostakaa hyvät ihmiset Rapidsharen/Netloadin premium account niin kiinnijäämisen mahdollisuus on käytännössä mahdotonta.
Aika läppä :D

96.5.2009 17:33

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti JasonSco:
Miksi ihmeessä kukaan käyttäisi DC++:ssaa? Toimiiko se muka edes uudemmilla koneilla kuin Atari?

Ja pitää taas kerran sanoa... ostakaa hyvät ihmiset Rapidsharen/Netloadin premium account niin kiinnijäämisen mahdollisuus on käytännössä mahdotonta.
Pakahdun nauruun. DC on kyllä huono leffoissa nykyaikana koska se tukehtuu kaikenmaailman teatterissa kuvattuun sontaan, mutta musassa se on aika mainio vieläkin. Pois lukien urpot jotka jakaa keskeneräistä imutus kansiotaan. Silti harvinaisemmassa musassa DC on mainio. Poppipaskat saa nyt ihan mistä vaan.

Mut täytyy kyl ihmtellä näit rabitchsharen hehkuttajia...joko ovat markkinamiehiä tai todella vainoharhaisia käytännöllisyyden kustannuksella. Toki jos se uusi Eminemin levy on saatava ilman "sydämmen tykytyksiä" niin siitä vaan ;). Enkä kyllä penniäkään laittas mihinkään jeesuksen aikaiseen tiedostojenjakopalveluun..mielummin sitte pennoset niihin laillisiin leffa tai musapalveluihin.

106.5.2009 18:01

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti crcm:

...
Mut täytyy kyl ihmtellä näit rabitchsharen hehkuttajia...joko ovat markkinamiehiä tai todella vainoharhaisia käytännöllisyyden kustannuksella. Toki jos se uusi Eminemin levy on saatava ilman "sydämmen tykytyksiä" niin siitä vaan ;). Enkä kyllä penniäkään laittas mihinkään jeesuksen aikaiseen tiedostojenjakopalveluun..mielummin sitte pennoset niihin laillisiin leffa tai musapalveluihin.
Tuota kanssa itse miettinyt huvittuneena. Warettaminen on saanut sellaisen "suurkorporaatioita vastaan" kapinahengen ihmisiin. Sitten jotkut suostuvat maksamaan rahaa warettamisesta, eivätkä huomaa että waretuskin siinä samalla kaupallistuu, ja raha valuu samanlaiseen ahneeseen kätöseen :D

116.5.2009 18:10

Lainaus:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Yesse:
Yleensä nämä jakajat ovat jääneet kiinni.Aina ei kyllä itse jakaja tiedä onko jaannut jos p2p tiedosto on päällä.Yleensä tälläsissä ohjelmissa ladataan ja jaetaan samalla.
No joopa joo. En nyt sanoisi "yleensä". En todellakaan. Jos miettii kuinka paljon lataajia ja jakajia Suomessakin on, niin voi todeta, että todella pieni osa jää kiinni. Mutta tässäkin kyseessä oli "suurjakaja". Torrent-tiedostoilla jaettaessa et jaa kuin ehkä paria kolmea tiedostoa kerralla, joten ehkä senkään takia TTVK ei jahtaa torrent-käyttäjiä, koska aineiston keräämisessa on paljon enemmän tehtävää.
Samalla sinun myös pitää pitää tietyissä torrent sivuistoissa ratio sopivana tai tulee bannit, joten jaat samalla pakollisesti.Yleensähän näitä otetaan kiinni, jotka jakaa leffoja ja luo ne torrent tiedostot ja pistää nettiin.

126.5.2009 18:48

Lainaus:
Lainaus:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Yesse:
Yleensä nämä jakajat ovat jääneet kiinni.Aina ei kyllä itse jakaja tiedä onko jaannut jos p2p tiedosto on päällä.Yleensä tälläsissä ohjelmissa ladataan ja jaetaan samalla.
No joopa joo. En nyt sanoisi "yleensä". En todellakaan. Jos miettii kuinka paljon lataajia ja jakajia Suomessakin on, niin voi todeta, että todella pieni osa jää kiinni. Mutta tässäkin kyseessä oli "suurjakaja". Torrent-tiedostoilla jaettaessa et jaa kuin ehkä paria kolmea tiedostoa kerralla, joten ehkä senkään takia TTVK ei jahtaa torrent-käyttäjiä, koska aineiston keräämisessa on paljon enemmän tehtävää.
Samalla sinun myös pitää pitää tietyissä torrent sivuistoissa ratio sopivana tai tulee bannit, joten jaat samalla pakollisesti.Yleensähän näitä otetaan kiinni, jotka jakaa leffoja ja luo ne torrent tiedostot ja pistää nettiin.
No tästähän esim. TPB (tai mininova) on loistava esimerkki. Ei vaadi mitään rekisteröitymistä minnekään ja lataukset toimii vaikkei ratio mikään hyvä olisikaan. Eikä todellakaan tuu mitään bännejä. Eri asia on sitten ne rekisteröitymisen vaativat.

136.5.2009 19:33

Lainaus:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti crcm:

Sitten jotkut suostuvat maksamaan rahaa warettamisesta

En maksa warettamisesta vaan nopeudesta. 700Mb leffa tulee kahdessa minuutissa. Lisana tulee tiedenkin 99% pienempi mahdollisuus jaada kiinnni.

146.5.2009 19:40

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti eekoo:
Torrenteissa eri ideologia ja tekniikka, joten yksittäisen käyttäjän kiinniottaminen on paljon vaikeampaa.

Eiköhän torrenteissakin se jakajan IP-osoite näy aika selvästi clientissä :)

156.5.2009 19:59

Lainaus:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti eekoo:
Torrenteissa eri ideologia ja tekniikka, joten yksittäisen käyttäjän kiinniottaminen on paljon vaikeampaa.

Eiköhän torrenteissakin se jakajan IP-osoite näy aika selvästi clientissä :)
Joo, mutta heidän täytyy silloin seurata jotain tiettyä torrenttia. Esim. jos lataat jotain tuntematonta/vanhempaa leffaa niin tuskin sitä tarkkaillaan. Ja mikä TTVK:n kannalta on huonointa, niin he voivat osoittaa lataajan ladanneen vain yhtä leffaa joten ehkei se sitten motivoi herroja yhtä paljon, kun taas jossain DC:ssä ne näkee KAIKEN jakamasi kerralla.

166.5.2009 20:36

Kun joskus kauan aikaa sitten luin jostain jonkun saaneen tuomion DC:n käytöstä, poistin koko ohjelman. Hyvin olen ilmankin pärjännyt..

176.5.2009 20:36

Eihän DC:n käyttämisessä ole niin kauheasti järkeä? IP saadaan selville niin helposti, että huh huh! Varsinkin, kun siinä näkee kaiken mitä sä jaat, niin siitä vaan suoraan oikeusjuttu.

Tietenkin pienemmän "lastin" jakaava käyttäjä on poissa haastelistalta + niitä fiksut, jotka käyttävät välityspalvelinta.

Itse käytän torrenteissa välityspalvelinta(eikä edes nopeaa sellaista) ja tulee ne torrentit reilulla 75KBps nopeudella, ei kovin nopealta kuulosta, mutta meikäläisellä onkin vain 110KBps yhteys(1Mbps).

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 6.5.2009 @ 20:40

186.5.2009 20:37

Lainaus:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti eekoo:
Torrenteissa eri ideologia ja tekniikka, joten yksittäisen käyttäjän kiinniottaminen on paljon vaikeampaa.

Eiköhän torrenteissakin se jakajan IP-osoite näy aika selvästi clientissä :)
Näkyy, mutta silloinkin jäät kiinni vain sen kyseisen torrentin jakamisesta kerralla. DC:ssä yhdellä käyttäjällä voi olla filelistissä vaikka teran verran tavaraa, joten pelkän filelistin lataamalla päästään tutkimaan ja todistelemaan hieman helpommin.

196.5.2009 21:07

Mutta ei TTVK tostakaan tule saamaan euroakaan koskaan,eli melko turhaa siinä mielessä.
Ja toki TTVK:n perheineen pitää varautuu myös saamaan takaisin ,jos eivät vielä ole sitä tehneet,maailma on julma.

206.5.2009 21:11

Ja tämäkin tapuas ei alunperin koskenut ollenkaan jakamista vaan ihan muita rikkeitä.

226.5.2009 22:59

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Bani666:
Eihän DC:n käyttämisessä ole niin kauheasti järkeä? IP saadaan selville niin helposti, että huh huh! Varsinkin, kun siinä näkee kaiken mitä sä jaat, niin siitä vaan suoraan oikeusjuttu.

Tietenkin pienemmän "lastin" jakaava käyttäjä on poissa haastelistalta + niitä fiksut, jotka käyttävät välityspalvelinta.

Itse käytän torrenteissa välityspalvelinta(eikä edes nopeaa sellaista) ja tulee ne torrentit reilulla 75KBps nopeudella, ei kovin nopealta kuulosta, mutta meikäläisellä onkin vain 110KBps yhteys(1Mbps).
Pystyisitkö selittämään tuota välityspalvelin juttua? Miten se eroaa VPN:stä? Mitä sen käyttäminen auttaa?

237.5.2009 4:29

Jos olisi todellinen henkilö kohtainen tarve lähteä maksamaan näistä "palveluista" niin siirtyisin perinteisempään tekniikka eri usenet ryhmien binääreihin. SSL-salauksen tarjoama palvelun tarjoaja lienee suhteelisen turvallinen ja koska materiaa ei tarvitse levittää niin syyteiltäkin voi välttyä. Nopeudetkin ovat riittäviä. Haittapuolina lienee ongelmat vanhemman materian kanssa, jotka joutuisi hankimaan muista lähteistä.

247.5.2009 12:30

Tähän tapaukseen en ole perehtynyt, mutta jos tuomio on tullut DC:ssä jaossa olleista tiedostoista otetun screenshotin perusteella niin valitus hoviin ja äkkiä. Tällaiset on monella suunnalla Eurooppaa todettu riittämättömiksi. Ja tottakai näin onkin. Vaikka tiedoston nimenä olisi Joku Uusi HuippuFilmi HD 1080p.mkv, niin sehän voi olla vaikka Linux distro typerästi nimettynä. Samoin tuollainen screenshotti on naurettavan helppo väärentää kuvankäsittelyohjelmalla.

Siispä; todistaakseen DC:n kautta tapahtuneen to-loukkauksen täytyy itse ottaa riski lain rikkomisesta ja ladata tiedosto koneelleen. Vasta sen jälkeen on todiste siitä, mikä tiedosto todellisuudessa oli.

Jos tässä siis tuomio on tullut 2600:n kappaleen jakamisesta, niin onko asiaa tutkiva poliisi (eihän muiden tekemä voi kelvata, jos tämän asian on suorittanut joku to-mafian edustaja niin eihän se voi olla oikeudessa pätevä. Kuka vaan voi väittää mitä vaan) ladannut nuo kaikki, ja todennut ne todella olevan sitä mitä tiedostonimet kertovat? Epäilen todella paljon!

Siispä edelleen; tuomio lienee oikeusmurha, ihmisoikeusloukkaus ja ties mitä. HYVÄ SUOMI!

257.5.2009 12:59

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti horgh:
Tähän tapaukseen en ole perehtynyt, mutta jos tuomio on tullut DC:ssä jaossa olleista tiedostoista otetun screenshotin perusteella niin valitus hoviin ja äkkiä. Tällaiset on monella suunnalla Eurooppaa todettu riittämättömiksi. Ja tottakai näin onkin. Vaikka tiedoston nimenä olisi Joku Uusi HuippuFilmi HD 1080p.mkv, niin sehän voi olla vaikka Linux distro typerästi nimettynä. Samoin tuollainen screenshotti on naurettavan helppo väärentää kuvankäsittelyohjelmalla.

Siispä; todistaakseen DC:n kautta tapahtuneen to-loukkauksen täytyy itse ottaa riski lain rikkomisesta ja ladata tiedosto koneelleen. Vasta sen jälkeen on todiste siitä, mikä tiedosto todellisuudessa oli.

Jos tässä siis tuomio on tullut 2600:n kappaleen jakamisesta, niin onko asiaa tutkiva poliisi (eihän muiden tekemä voi kelvata, jos tämän asian on suorittanut joku to-mafian edustaja niin eihän se voi olla oikeudessa pätevä. Kuka vaan voi väittää mitä vaan) ladannut nuo kaikki, ja todennut ne todella olevan sitä mitä tiedostonimet kertovat? Epäilen todella paljon!

Siispä edelleen; tuomio lienee oikeusmurha, ihmisoikeusloukkaus ja ties mitä. HYVÄ SUOMI!
No ehkä poliisi on takavarikoinut koneen ja tutkinut, että mitä materiaalia herralla oli jaossa. Tällöinhän ei todellakaan tarvi poliisin mitään latailla.

267.5.2009 13:04

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti BlackPawn:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti horgh:
Tähän tapaukseen en ole perehtynyt, mutta jos tuomio on tullut DC:ssä jaossa olleista tiedostoista otetun screenshotin perusteella niin valitus hoviin ja äkkiä. Tällaiset on monella suunnalla Eurooppaa todettu riittämättömiksi. Ja tottakai näin onkin. Vaikka tiedoston nimenä olisi Joku Uusi HuippuFilmi HD 1080p.mkv, niin sehän voi olla vaikka Linux distro typerästi nimettynä. Samoin tuollainen screenshotti on naurettavan helppo väärentää kuvankäsittelyohjelmalla.

Siispä; todistaakseen DC:n kautta tapahtuneen to-loukkauksen täytyy itse ottaa riski lain rikkomisesta ja ladata tiedosto koneelleen. Vasta sen jälkeen on todiste siitä, mikä tiedosto todellisuudessa oli.

Jos tässä siis tuomio on tullut 2600:n kappaleen jakamisesta, niin onko asiaa tutkiva poliisi (eihän muiden tekemä voi kelvata, jos tämän asian on suorittanut joku to-mafian edustaja niin eihän se voi olla oikeudessa pätevä. Kuka vaan voi väittää mitä vaan) ladannut nuo kaikki, ja todennut ne todella olevan sitä mitä tiedostonimet kertovat? Epäilen todella paljon!

Siispä edelleen; tuomio lienee oikeusmurha, ihmisoikeusloukkaus ja ties mitä. HYVÄ SUOMI!
No ehkä poliisi on takavarikoinut koneen ja tutkinut, että mitä materiaalia herralla oli jaossa. Tällöinhän ei todellakaan tarvi poliisin mitään latailla.
Epäilisin kanssa että tuo filelistin lataus riittää tutkintapyyntöön, ja sitten otetaan selville henkilöllisyys ja kone lähtee tutkittavaksi. Sitten jos siellä onkin vain linux -distroja hölmösti nimettynä hd -leffoiksi, koneen saa takaisin ja tutkinta päättyy ;). Ihan sääntöjen mukaan se menee jos noin toimii.

277.5.2009 14:14

No sehän on mahdottoman helppoa väärentää filelista dcssä! Tutkintapyynnön voi kyllä tehdä..

287.5.2009 15:06

Lainaus:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti horgh:
Tähän tapaukseen en ole perehtynyt, mutta jos tuomio on tullut DC:ssä jaossa olleista tiedostoista otetun screenshotin perusteella niin valitus hoviin ja äkkiä. ...

Siispä edelleen; tuomio lienee oikeusmurha, ihmisoikeusloukkaus ja ties mitä. HYVÄ SUOMI!
No ehkä poliisi on takavarikoinut koneen ja tutkinut, että mitä materiaalia herralla oli jaossa. Tällöinhän ei todellakaan tarvi poliisin mitään latailla.
Niinpä. Sitä kun tunnekuohussa kirjoittaa niin ei ajattele välttämättä kaikkia tutkintatapoja. Kuitenkin, vaikka kyseiset tiedostot löytyisivät koneelta, niin millä voi todistaa, että ne olivat jaossa. DC:hen on todella helppo laittaa tiedostot jakoon, ja sitten siirtää ne esim. muuhun paikkaan. Tällöin ne näkyvät listassa, mutta eivät ole saatavilla. Siis lataustodiste mielestäni vaaditaan silti.

Perusteena edelliseen; jos joku ottaisi levyhyllystäni kuvan ja syyttäisi minua levyjen laittomasta jakelusta vain tämän kuvan perusteella, siis, että minulla on kyseiset levyt niin ei kovin vahvoilla tuo syyte olisi.

297.5.2009 15:22

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti JasonSco:
Ja pitää taas kerran sanoa... ostakaa hyvät ihmiset Rapidsharen/Netloadin premium account niin kiinnijäämisen mahdollisuus on käytännössä mahdotonta.
Miksi noissa kiinnijääminen olisi "käytännössä mahdotonta"? Eikö tuossa ole riski, että jonkin oikeudenkäynnin yhteydessä kyseisten sivustojen ylläpitäjät velvoitetaan kertomaan, kuka on ladannut mitäkin? Vai ovatko he luvanneet, etteivät tallenna tietoja lataajista?

307.5.2009 15:53

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti JasonSco:
En maksa warettamisesta vaan nopeudesta. 700Mb leffa tulee kahdessa minuutissa. Lisana tulee tiedenkin 99% pienempi mahdollisuus jaada kiinnni.

Torrent tekee saman ilmaiseksi.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Quaoar:
Vai ovatko he luvanneet, etteivät tallenna tietoja lataajista?

Yleensä kyllä.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 7.5.2009 @ 15:54

317.5.2009 18:52

Lainaus:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Bani666:
Eihän DC:n käyttämisessä ole niin kauheasti järkeä? IP saadaan selville niin helposti, että huh huh! Varsinkin, kun siinä näkee kaiken mitä sä jaat, niin siitä vaan suoraan oikeusjuttu.

Tietenkin pienemmän "lastin" jakaava käyttäjä on poissa haastelistalta + niitä fiksut, jotka käyttävät välityspalvelinta.

Itse käytän torrenteissa välityspalvelinta(eikä edes nopeaa sellaista) ja tulee ne torrentit reilulla 75KBps nopeudella, ei kovin nopealta kuulosta, mutta meikäläisellä onkin vain 110KBps yhteys(1Mbps).
Pystyisitkö selittämään tuota välityspalvelin juttua? Miten se eroaa VPN:stä? Mitä sen käyttäminen auttaa?
Ei se kyllä kauheasti siitä eroa, muuten kuin että ainoa ilmainen "varteenotettava" vpn on hotspot shield, eikä se ole kovin nopea, puhumattakaan tiedonsiirron rajoittamisesta 3 gigaan.

Voi käyttää mitä haluaa, mä käytän välityspalvelinta, joku käyttää vpn:ää joku taas pitää "Tor"-menetelmästä jne...

327.5.2009 20:14

Mitenkäs tuota välityspalvelinta käytetään? (tälle vissiin pitäis tehdä oikein erillinen juttu)

339.5.2009 5:14
Hybridi
Inactive

Lainaus:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti JasonSco:
Miksi ihmeessä kukaan käyttäisi DC++:ssaa? Toimiiko se muka edes uudemmilla koneilla kuin Atari?

Ja pitää taas kerran sanoa... ostakaa hyvät ihmiset Rapidsharen/Netloadin premium account niin kiinnijäämisen mahdollisuus on käytännössä mahdotonta.
Aika läppä :D
*reps* :D Minä ainakaan halua maksaa mistään... ;D

Olen sitä mieltä että "elokuvat" ja "albumit" pitää ladata Torrenttina ja siihen "pitää" käyttää µTorrent ohjelmaa... :D DC++:lta (itse käytän loistavaa ApexDC++) taas löytää mitä parhaimmin yksittäiset musiikki kappaleet ja muut tiedostot...

RapidSharesta taas jotain joskus saa jos jostain linkin saa millä ladata voi jonkun asian... =)

349.5.2009 5:18
Hybridi
Inactive

Lainaus:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti crcm:

Tuota kanssa itse miettinyt huvittuneena. Warettaminen on saanut sellaisen "suurkorporaatioita vastaan" kapinahengen ihmisiin. Sitten jotkut suostuvat maksamaan rahaa warettamisesta, eivätkä huomaa että waretuskin siinä samalla kaupallistuu, ja raha valuu samanlaiseen ahneeseen kätöseen :D
Ha-Ha-Ha Hahahaa... :D sinne ne rahat valuu ahneisiin kätösiin...

359.5.2009 10:35
WumWum
Inactive

TTVK imekää tikkaria.

- Onko edes oikein tuomita yhtä henkilöä, kun kaikki muut sitä tekevät myös?

Eläkää tätä päivää ja warettakaa.

369.5.2009 22:31

Alkaa noilla ahneilla kyrvänlutkuttajilla olee keinot vähis,ja ei pätkääkään pelota tollaset ilmotukset mille linjalle ne on nyt lähtenyt .
Lietsoo vaa vihaa ,eli kiristys ym keinot se on stna revolution now!
TTVK= te olette kohta pahassa jamassa.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto