AfterDawn: IT-alan uutiset

WiiWare-peli saapui Amazoniin ja seuraavaksi PSN-pelit?

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 23.4.2009 13:58 Kommentteja (1)

WiiWare-peli saapui Amazoniin ja seuraavaksi PSN-pelit? Pari viikkoa sitten Amazon aloitti Microsoftin Xbox 360 -pelikonsolin Xbox Live Arcade -pelien kauppaamisen. Nyt Amazonin valikoimiin on ilmaantunut myös ensimmäinen Nintendon Wii-pelikonsolin latauspeli, kun verkkokauppa lisäsi listoilleen World of Goo -pelin.
World of Goo maksaa Amazonissa 14,99 dollaria, joten suurta alennusta pelistä ei Amazonin kautta saa, sillä suoraan WiiWaren kautta ostettuna peli kustantaa 1 500 Wii Points -pistettä eli 15 dollaria. Amazonin kanssa kuluttajien ei tarvitse kuitenkaan kikkailla virtuaalisten valuuttojen kanssa, jonka lisäksi Amazon toimii peleille yhtenä uutena mainoskanavana.

Monet uuden sukupolven pelikonsoleiden omistajat eivät nimittäin tiedä, että konsoleista löytyy internet-yhteys, jonka avustuksella konsolille voi ostaa ja ladata pelejä. Täten Amazonin myymät pelit ja tarkat asennusohjeet saattavat houkutella konsoleiden verkkopalveluihin täysin uusia asiakkaita.

Amazonin kautta kuluttajille myydään latauskoodeja, joiden syöttäminen pelikonsoliin oikeuttaa WiiWare-pelin lataamiseen ja pelaamiseen. Toistaiseksi World of Goo on vielä ainoa WiiWare-peli Amazonin listoilla, mutta lisää pelejä ilmaantunee valikoimiin lähiaikoina.

WiiWare- ja Xbox Live Arcade -pelien ilmaantuminen Amazoniin on jo herättänyt liikkeelle huhut siitä, että myös Sonyn PlayStation 3 -pelikonsolin PlayStation Network -verkkopalvelun pelit saapuisivat jossain vaiheessa Amazonin valikoimiin.

Toistaiseksi Amazonin pelilatauksien myyminen on rajoitettu Yhdysvalloissa asuvien kuluttajien etuoikeudeksi.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

19.5.2009 11:03

Lainaus:
Toistaiseksi Amazonin pelilatauksien myyminen on rajoitettu Yhdysvalloissa asuvien kuluttajien etuoikeudeksi.
Koskahan näistä kivikautisista maarajoituksista päästään eroon tässä maailmassa jossa ne IMHO saisivat jo siirtyä historian kuriositeetiksi.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Spotify muutti välimuistin tyhjentämistä – Ei pakota poistamaan ladattuja musiikkikappaleita Spotify muutti välimuistin tyhjentämistä – Ei pakota poistamaan ladattuja musiikkikappaleita (18.7.2018 06:48)
Spotify on tehnyt Android- ja iOS-sovelluksiinsa viimeisten viikkojen aikana pienen muutoksen, mutta se helpottaa monen kuuntelijan elämää ratkaisevasti. Ainakin arjessa on yksi ensimmäisen ....
Virtuaalilasit ottavat harppauksen eteenpäin – Vain yksi johto riittää Virtuaalilasit ottavat harppauksen eteenpäin – Vain yksi johto riittää (18.7.2018 06:30)
Seuraavien sukupolvien VR-lasien käyttömukavuus voi olla täysin toista luokkaa kuin nykyään, sillä VirtualLink-konsortio on esitellyt uuden USB-C-liitäntään pohjautuvan standardin, joka mahdollistaa ....
OnePlus 6:n kamera saa kehuja – Tarkennus on tarkka ja nopea OnePlus 6:n kamera saa kehuja – Tarkennus on tarkka ja nopea (17.7.2018 18:11)
Elisalla ja Telialla huippumyynteihin yltänyt OnePlus 6 saa suitsutusta valokuvaukseen erikoistuneelta DxO Labsilta. Puhelimen kamera saavutti DxOMark-testissä komeat 96 pistettä. OnePlussan ....
Samsung lupaa lisää suorituskykyä ja enemmän akkukestoa – Esitteli LPDDR5-muistin Samsung lupaa lisää suorituskykyä ja enemmän akkukestoa – Esitteli LPDDR5-muistin (17.7.2018 17:30)
Samsung on esitellyt ensimmäisen kahdeksan gigabitin LPDDR5-muistipiirin. Yhtiön mukaan entistä nopeampi mobiililaitteisiin tarkoitettu muistipiiri soveltuu erityisen hyvin tekoälyteknologian ....
Netflix järkytti sijoittajia – Tilaajamäärät jäivät pahasti ennusteista Netflix järkytti sijoittajia – Tilaajamäärät jäivät pahasti ennusteista (17.7.2018 06:56)
Netflix joutui aiheuttamaan pettymyksen sijoittajille julkaisemalla kasvuluvut, jotka jäivät kuitenkin odotuksista. Osavuosituloksen julkistuksen jälkeen Netflixin kurssi putosi jälkihuutokaupassa ....

Uutisarkisto