AfterDawn: IT-alan uutiset

WiiWare-peli saapui Amazoniin ja seuraavaksi PSN-pelit?

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 23.4.2009 13:58 Kommentteja (1)

WiiWare-peli saapui Amazoniin ja seuraavaksi PSN-pelit? Pari viikkoa sitten Amazon aloitti Microsoftin Xbox 360 -pelikonsolin Xbox Live Arcade -pelien kauppaamisen. Nyt Amazonin valikoimiin on ilmaantunut myös ensimmäinen Nintendon Wii-pelikonsolin latauspeli, kun verkkokauppa lisäsi listoilleen World of Goo -pelin.
World of Goo maksaa Amazonissa 14,99 dollaria, joten suurta alennusta pelistä ei Amazonin kautta saa, sillä suoraan WiiWaren kautta ostettuna peli kustantaa 1 500 Wii Points -pistettä eli 15 dollaria. Amazonin kanssa kuluttajien ei tarvitse kuitenkaan kikkailla virtuaalisten valuuttojen kanssa, jonka lisäksi Amazon toimii peleille yhtenä uutena mainoskanavana.

Monet uuden sukupolven pelikonsoleiden omistajat eivät nimittäin tiedä, että konsoleista löytyy internet-yhteys, jonka avustuksella konsolille voi ostaa ja ladata pelejä. Täten Amazonin myymät pelit ja tarkat asennusohjeet saattavat houkutella konsoleiden verkkopalveluihin täysin uusia asiakkaita.

Amazonin kautta kuluttajille myydään latauskoodeja, joiden syöttäminen pelikonsoliin oikeuttaa WiiWare-pelin lataamiseen ja pelaamiseen. Toistaiseksi World of Goo on vielä ainoa WiiWare-peli Amazonin listoilla, mutta lisää pelejä ilmaantunee valikoimiin lähiaikoina.

WiiWare- ja Xbox Live Arcade -pelien ilmaantuminen Amazoniin on jo herättänyt liikkeelle huhut siitä, että myös Sonyn PlayStation 3 -pelikonsolin PlayStation Network -verkkopalvelun pelit saapuisivat jossain vaiheessa Amazonin valikoimiin.

Toistaiseksi Amazonin pelilatauksien myyminen on rajoitettu Yhdysvalloissa asuvien kuluttajien etuoikeudeksi.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

19.5.2009 11:03

Lainaus:
Toistaiseksi Amazonin pelilatauksien myyminen on rajoitettu Yhdysvalloissa asuvien kuluttajien etuoikeudeksi.
Koskahan näistä kivikautisista maarajoituksista päästään eroon tässä maailmassa jossa ne IMHO saisivat jo siirtyä historian kuriositeetiksi.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Firefox hyppäsi virtuaaliseen todellisuuteen – Lataa Firefox Reality Firefox hyppäsi virtuaaliseen todellisuuteen – Lataa Firefox Reality (19.9.2018 08:02)
Jos tykkäät käyttää Firefoxia tietokoneella ja puhelimessa, niin enää ei ole syytä olla käyttämättä sitä myös virtuaalilaseilla. Mozilla on nimittäin julkaissut Firefox Reality -nimisen verkkoselaimen, ....
Amazon aikoo tuoda ääniavustajansa mikroaaltouuniin ja autoon Amazon aikoo tuoda ääniavustajansa mikroaaltouuniin ja autoon (18.9.2018 20:15)
Amazonia ei tunneta teknologiayhtiönä, mutta se silti toimi ääniavustajien ja älykaiuttimien pioneerina. Nyt biljoonan dollarin verkkokauppajätti työstää ainakin kahdeksaa Alexalla varustettua laitetta. ....
Googlen Family Link antaa vanhemmille avaimet teinien puhelimiin Googlen Family Link antaa vanhemmille avaimet teinien puhelimiin (18.9.2018 19:50)
Google julkisti perheiden välisiä älypuhelinkuvioita helpottavan Family Link -hubin viime vuoden puolella. Erityisen käytännöllinen ominaisuus on EU:n tietosuojadirektiivin eli GGDPR:n jälkimainingeissa. ....
Samsungin älypuhelimiin lisää mullistuksia: J-sarja saa kirveestä, Galaxy M tilalle Samsungin älypuhelimiin lisää mullistuksia: J-sarja saa kirveestä, Galaxy M tilalle (18.9.2018 18:55)
Samsung on vuosien saatossa ollut yhdessä Applen kanssa älypuhelinmarkkinoiden stabilointiaines. Korealaisyhtiöltä on voinut vuosi toisensa jälkeen odottaa samaa kaavaa, jolla menestystä onkin ....
Nokian ennen omistama Withings julkaisi uuden Steel HR Sport -älykellon Nokian ennen omistama Withings julkaisi uuden Steel HR Sport -älykellon (18.9.2018 17:56)
Älyvaa'astaan tuttu Withings siirtyi 2016 yrityskaupassa osaksi Nokiaa. Nokian alaisena Withings julkaisi uudelleen Steel HR -älykellonsa. Sittemmin ranskalaisyhtiö on myyty Nokian toimesta ....

Uutisarkisto