AfterDawn: IT-alan uutiset

Depeche Mode on ensimmäinen iTunes Pass -artisti

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 26.2.2009 11:13 Kommentteja (3)

Depeche Mode on ensimmäinen iTunes Pass -artisti Applen iTunes-musiikkikauppa koki tammikuussa suuren uudistuksen, kun kaikki levy-yhtiöt sallivat DRM-vapaan musiikin myymisen iTunesin kautta. Nyt muutoksia on tulossa lisää, kun iTunesissa aloitettiin tällä viikolla ensimmäinen iTunes Pass -kampanja.
Ensimmäinen iTunes Pass koskettaa Depeche Mode -yhtyettä, jonka uusi Sounds of the Universe -albumi tulee kauppoihin huhtikuussa. 18,99 dollarin hintaisen iTunes Passin avulla kuluttajat saavat itselleen Sounds of the Universe -albumin ja single-kappaleiden lisäksi muutakin Depeche Mode -materiaalia, kuten musiikkivideoita ja remiksattuja kappaleita.

Kun Depeche Mode julkaisee uutta materiaalia iTunes Passin hankkineille henkilöille, lataa iTunes tämän sisällön automaattisesti, jonka lisäksi kyseiset henkilöt saavat sähköpostiin tiedotteen uudesta sisällöstä.

Kaikki kuluttajat eivät kuitenkaan ole vakuuttuneita uutukaisesta, koska tällä hetkellä ei ole mitään tietoa siitä, että kuinka paljon ja millaista sisältöä iTunes Pass kuluttajille tuo. Pelkkä Sounds of the Universe -albumi kustantaa iTunesissa 9,99 dollaria, joten 9 dollarin lisäsijoitukselle pitäisi saada jotain vastinetta.

iTunes Pass on Depeche Moden kohdalla voimassa kesäkuun 16. päivään asti. Valitettavasti Depeche Moden iTunes Passia ei voi hankkia Suomen iTunes-kauppapaikalta, vaan ainoastaan Yhdysvaltojen iTunes-kauppapaikalta.

Depeche Moden lisäksi myös muilta artisteilta odotetaan vastaavia iTunes Pass -julkaisuja.

Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

126.2.2009 11:35

Lainaus:
vaan ainoastaan Yhdysvaltojen iTunes-kauppapaikalta.
Olipa suuri yllätys, että eurooppalaisia potkitaan taas vaihteen vuoksi päähän. -.-

226.2.2009 12:06

Onpahan edes hyvää musiikkia.

326.2.2009 20:48

Lainaus:
Lainaus:
vaan ainoastaan Yhdysvaltojen iTunes-kauppapaikalta.
Olipa suuri yllätys, että eurooppalaisia potkitaan taas vaihteen vuoksi päähän. -.-
Sitten nämä tekijänoikeusjärjestöjen ja levy-yhtiöiden apinat riehuvat banaanivaahto suupielistä valuen, kuinka euroopassa piratismi kukoistaa ja levyt eivät myy. Pientä ajattelemisen aihetta jokaiselle.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto