AfterDawn: IT-alan uutiset

TPB:n työkalu muuntaa videot mobiililaitteille sopiviksi

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 21.12.2008 19:34 Kommentteja (9)

TPB:n työkalu muuntaa videot mobiililaitteille sopiviksi The Pirate Bay (TPB) on tehnyt jälleen uuden aluevaltauksen, kun sivustolle on ilmaantunut ViO Video MobileConverter -nimellä kulkeva ohjelma, jolla pitäisi onnistua useiden eri videoformaattien muuntaminen oman mobiililaitteen ymmärtämään muotoon. Ohjelman avulla esim. TPB:n kautta ladattua sisältöä voi muuntaa haluamaansa formaattiin ja katsella sitten esim. iPhonella.
Ohjelmassa on valmiina useita eri profiileja, joiden avulla videoiden muuntaminen pitäisi onnistua iPhonen lisäksi esim. PSP-, BlackBerry- ja iPod-yhteensopivaan muotoon.

ViO Video MobileConverter on täysin ilmainen ohjelma, josta on tällä hetkellä saatavilla versio Windows-käyttöjärjestelmille. Itse videoita muuntavan osan lisäksi ohjelman yhteydessä voi asentaa internet-selaimeen erillisen työkalupalkin, jonka avulla voi etsiä ja ladata videoita useiden eri videopalveluiden tarjonnasta. Tämän jälkeen ladatut videot voi muuntaa oman mobiililaitteen ymmärtämään muotoon ViO Video MobileConverterilla ja siirtää omaan mobiililaitteeseen.

ViO Video MobileConverter ei luonnollisesti ole markkinoiden ainoa ohjelma, jolla onnistuu videoiden muuntaminen mobiililaitteille yhteensopivaan formaattiin, mutta kyseessä on ensimmäinen kerta, kun TPB julkaisee sivuston kautta tällaisen ohjelman.

Kaikki tahot eivät kuitenkaan ole täysin tyytyväisiä TPB:n toimintaan, sillä monien henkilöiden mielestä olisi parempi, jos ViO Video MobileConverter olisi julkaistu avoimen lähdekoodin ohjelmana, jolloin kaikki halukkaat olisivat voineet hyötyä ohjelman kehityksestä.

Edellinen Seuraava  

9 kommenttia

121.12.2008 19:51

Lainaus:
Key Functions:
* ViO 3GP Video Converter – converts all AVI, MPEG, MP4 video files to 3GP video
* ViO BlackBerry Video Converter – converts all AVI, MPEG, MP4 video files to BlackBerry optimized 3GP, AVI or AMR video format

System Requirements:
* Windows 98/ME/NT4/2000/2003/XP and Windows Vista.
* 1000MHz Intel or AMD CPU, or above.
* 100 MB free hard disk space or more.
Ilmainen ja tehokas, joten ihan hyvä julkaisu.

221.12.2008 20:16

esim. kännykällä vai saatteko mainostuloja joka kerta kun mainitsette applen tuotteen?

321.12.2008 21:45

Kalskahtaa vähän kans "iphone" sanalla mainosarvoon :) kun se on nyt hottia ja tuottaa hakukoneella hyvin tähänkin uutiseen.

Ei kaiken ilmaisen tarvi olla aina avointa... vai haluatteko te ilmaisissa kahvi ja keksitarjoilussakin tietää valmistun kaavan ennen maistamista.

421.12.2008 21:48

Off-topic, mutta keskustellaan toki, etenkin kun en uutista kirjoittanut :-)

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti bacard:
esim. kännykällä vai saatteko mainostuloja joka kerta kun mainitsette applen tuotteen?
Jos tuettujen, nimenomaisten mallien lista on olemassa, tuskin kannattaa hypätä uutisoinnissa oletuksiin kuten "kääntää kännyköille", joka oletusarvoisesti tulkittuna siis tarkoittaa, että millevain kännykälle. Parempi lienee listata ne tuotteet nimeltä, joita kehittäjä sanoo tuotteen ainakin tukevan (vaikka toki näin videoteknologian näkökulmasta AVC/MPEG-4 -tuki tarkoittaa tukea lähes kaikille S60-puhelimillekin).

521.12.2008 23:01

No ai kun kiva! Juuri uuden iPod touchin omistajana tuskailin kuinka monimutkaisesti pitää mm. TVstä nauhotetut muutella että saan ne podiin mut nyt sekin muuttui kertaheitolla!! =)

Probsit TPB:lle - taas..

621.12.2008 23:44

TPB:n miljoonatienistit hyötykäytössä :)

722.12.2008 1:10

Näin äkkiseltään testasin ja pakko todeta että en ihan heti vaihda tätä Videora ipod converter:n tilalle. Helppo käyttöinenhän tuo on, mutta kuitenkin.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 22.12.2008 @ 01:12

822.12.2008 8:55

Iphoneja siellä ja iphoneja täällä.. Hassua miten Nokia ei ymmärrä mainostaa Symbian -alustaansa sen kummemmin.. Esim. työkaverini saivat Symbian -kännyt eivätkä kukaan heistä tienneet mitä sillä oikeasti voi tehdä. Pikku hiljaa alkaa heillekin avautua että siihen oikeasti saa sähköpostit ja metaframet ja officet ja ämpeekolmesoittimet ja melkein kaikki samat softat mitä tietokoneeseenkin. Melkein helpompi on luetella mitä sillä ei voi tehdä.

Noh tietty se kosketusnäyttö on ihku. Itse jätän muutenkin applen tuotteet väliin, ne kun tuntuvat olevan ihan parhaita aina vaikka muutama 'pikkuvika ja -puute' löytyykin. Ainakin omistajien mukaan. Makuasioita..

924.12.2008 7:37

Lainaus:

Jos tuettujen, nimenomaisten mallien lista on olemassa, tuskin kannattaa hypätä uutisoinnissa oletuksiin kuten "kääntää kännyköille", joka oletusarvoisesti tulkittuna siis tarkoittaa, että millevain kännykälle. Parempi lienee listata ne tuotteet nimeltä, joita kehittäjä sanoo tuotteen ainakin tukevan (vaikka toki näin videoteknologian näkökulmasta AVC/MPEG-4 -tuki tarkoittaa tukea lähes kaikille S60-puhelimillekin).
Korkeintaan tässä vaiheessa olisi pitänyt tajuta mitä on tapahtunut. Uutisointi on saattanut olla "hieman" iPhone painoitteista ja siksi uskottavuus kärsii.
Aivan sama on monessa muussakin uutisoinnissa mitä täällä on viime aikoina ollut... tai sanottakoomme mihin uutiset ovat painottuneet.

Jos painotatte nyt vaikka tähän iPhoneen jatkuvasti, niin voi olla, että alkaa porukka ottamaan sellasen "aD-suodattimen" päälle lukiessaan uutisia, joissa on sanakin iPhonesta. Pahimmillaan tämä suodatin on pikku hiljaa kaikessa kirjoituksessa. Esimerkiksi jos uutisoitte jostain Nokian puhelimesta ja lähdette sitä kritisoimaan, niin voi olla, että moni tulkitsee tämänkin iPhone myönteiseksi, vaikka se ei sitä olisikaan.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Googlelle valtavat sakot – EU vaatii Googlea purkamaan Android-sääntelyä Googlelle valtavat sakot – EU vaatii Googlea purkamaan Android-sääntelyä (18.7.2018 16:33)
Euroopan komission on määrännyt Googlelle 4,34 miljardin euron sakon yhtiön hakukoneen määräävää markkina-asemaa vahvistavien laittomien käytäntöjen vuoksi. Käytännössä kyse on siitä, että Google ....
Spotify muutti välimuistin tyhjentämistä – Ei pakota poistamaan ladattuja musiikkikappaleita Spotify muutti välimuistin tyhjentämistä – Ei pakota poistamaan ladattuja musiikkikappaleita (18.7.2018 06:48)
Spotify on tehnyt Android- ja iOS-sovelluksiinsa viimeisten viikkojen aikana pienen muutoksen, mutta se helpottaa monen kuuntelijan elämää ratkaisevasti. Ainakin arjessa on yksi ensimmäisen ....
Virtuaalilasit ottavat harppauksen eteenpäin – Vain yksi johto riittää Virtuaalilasit ottavat harppauksen eteenpäin – Vain yksi johto riittää (18.7.2018 06:30)
Seuraavien sukupolvien VR-lasien käyttömukavuus voi olla täysin toista luokkaa kuin nykyään, sillä VirtualLink-konsortio on esitellyt uuden USB-C-liitäntään pohjautuvan standardin, joka mahdollistaa ....
OnePlus 6:n kamera saa kehuja – Tarkennus on tarkka ja nopea OnePlus 6:n kamera saa kehuja – Tarkennus on tarkka ja nopea (17.7.2018 18:11)
Elisalla ja Telialla huippumyynteihin yltänyt OnePlus 6 saa suitsutusta valokuvaukseen erikoistuneelta DxO Labsilta. Puhelimen kamera saavutti DxOMark-testissä komeat 96 pistettä. OnePlussan ....
1 kommentti
Samsung lupaa lisää suorituskykyä ja enemmän akkukestoa – Esitteli LPDDR5-muistin Samsung lupaa lisää suorituskykyä ja enemmän akkukestoa – Esitteli LPDDR5-muistin (17.7.2018 17:30)
Samsung on esitellyt ensimmäisen kahdeksan gigabitin LPDDR5-muistipiirin. Yhtiön mukaan entistä nopeampi mobiililaitteisiin tarkoitettu muistipiiri soveltuu erityisen hyvin tekoälyteknologian ....

Uutisarkisto