AfterDawn: IT-alan uutiset

DigiExpo starttasi tänään kuluttajille

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 31.10.2008 13:00 Kommentteja (8)

DigiExpo starttasi tänään kuluttajille Digitekniikan tuulahduksia esittelevä DigiExpo-tapahtuma avautui tänään kuluttajille Helsingin Messukeskuksessa. Koko viikonlopun kestävillä messuilla eri valmistajat esittelevät mm. kotiteatteriuutuuksia, tietokoneita, digikameroita, konsolipelejä, televisioita, matkapuhelimia ja teräväpiirto-ohjelmia.
Yrityksistä tapahtumassa ovat mukana mm. Bang & Olufsen, Canon, Digita, EA, Elisa, Fujitsu Siemens Computers, HP, LG, Logitech, Microsoft, Nintendo, Olympus, Pioneer, Samsung, Sony, Ubisoft ja Welho.

Uusien tuotteiden ja palveluiden tutustumisen ohella messuvieraat voivat tutustua esim. tietoisku- ja pelilavan antimiin, joissa kerrotaan mm. kotiteatterin äänentoistosta ja pelikonsoleiden mediaominaisuuksista. Lauantaina paikalla on mahdollista nähdä myös So Called Plan -yhtye ja sunnuntaina vastaavasti Carmen Gray.

Päiväliput tapahtumaan maksavat 13 euroa aikuisille ja 9 euroa opiskelijoille, lapsille (7-15 v.), eläkeläisille ja varusmiehille. Samalla lipulla pääsee myös samaan aikaan järjestettäviin Skiexpo- ja BoardExpo-tapahtumiin, jotka valottavat kuluttajille talven harrastusmahdollisuuksia.

Edellinen Seuraava  

8 kommenttia

131.10.2008 13:41

Ja eilen oli hieno tilaisuus tutustua digiexpoon ammattilaispäivänä :) kandee käydä kattoo

231.10.2008 14:33
kumikalle
Inactive

Niin hyvältä kuin tuo kaikki kuulostaa on todellisuudessa minun osaltani ohi... Kuumetta piisaa, päätä särkee, kurkku on kipeä ja silmäkin vuotaa, ARGH! Odotin innolla mutta syysflunssa töhri kaiken :'(
Uskon kuitenkin noiden expojen olevan vähintään yhtä kattavia kuin viime vuonna. :D

331.10.2008 18:50

VinkVink ! www.boardexpo.fi osoitteesta saa alennuskupongin, jolla lipusta tarvitsee maksaa vain 6 € !

41.11.2008 12:02

Voiko lippuja hankkia viel jostain? E: ehheh niitä taitaa saada ihan kassaltakin... :)

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 1.11.2008 @ 12:06

52.11.2008 21:55

Kuvia Mesuilta Diashow 1 ->Diashow 2 -> Diashow 3

63.11.2008 8:41

Mun täytyy valitettavasti todeta, että mun mielestä messut oli pettymys. Pitäisi täysin erottaa nuo pelit ja muu elektroniikka omiksi messuiksi, nythän varmaan 50% liittyi peleihin. Messuilta oli vaikea löytää yhtään mitään, en esim. nähnyt missään iPhonea tai Applea yleensäkään, Nokiasta puhumattakaan. Positiivinen puoli oli, että pääsi leikkimään Welhon uudella tallentavalla HD-digiboxilla, joka tulee myyntiin joulukuussa. Sellaisen joutui jo laittamaan ennakkotilaukseen.Tässä linkki laitteeseen Wbox HD PVR

73.11.2008 9:56

Näin pikajuoksuna kun menin noi messut läpi niin käteen ei oikeen jäänyt mitään. Eniten itseäni häiritsi se että tuolla oli liikaa noita lippulaivoja esittelyssä, joka ei tälläistä ns. normikuluttajaa kiinnosta silloin kun hintalappu pörrää useissa tuhansissa.

Tuurin kyläkaupan ps3 halpis pelit kävin ostamassa pois. Käteen jäi nhl2008, tiger woods 2008 ja organge box 10eur/kpl hintaan.

83.11.2008 20:15

Lainaus:
en esim. nähnyt missään iPhonea tai Applea yleensäkään, Nokiasta puhumattakaan
johtui kai siitä että N96 ja Iphone luuri oli julkaistu ajat sitten eli oli messuille liian vanhaa tavaraa

oliko 2000 vai 2001 kun ne oli pelkät peli messut mut monet valitti että pelkistä pelien näkemisestä en maksa yli 10€

ilmaseksi kun menin en valita mut netistä kun katsoin katkelman IFA messuilta saksasta ja Digi today mesuilta enkusta niin suomen messut oli kuin mustan pörssin tammi ale

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto