AfterDawn: IT-alan uutiset

Nokia löysi mobiilielokuvakisaansa voittajan

Kirjoittaja Lauri Jämsä @ 14.5.2008 23:54

Nokia löysi mobiilielokuvakisaansa voittajan Nokian järjestämälle mobiilielokuvakilpailulle on löydetty voittaja. 23-vuotias arkkitehtiopiskelija Etelä-Afrikasta voitti kisan Game-nimisellä lyhytelokuvallaan.
Yhteensä yli 600 elokuvan joukosta voittajaksi selvinnyt Eduardo Cachucho halusi muistuttaa elokuvallaan lasten viattomuudesta ja halusta leikkiä.

"Halusin kertoa elokuvallani, että lapset ovat lapsia kaikkialla maailmassa riippumatta asuinpaikasta, rodusta tai perheen varallisuudesta. Lapset ovat samanlaisia kaikkialla: he haluavat leikkiä ja pitää hauskaa", Cachucho kertoi tiedotteen mukaan.

Kilpailutyöt kerättiin aiemmin keväällä halukkailta osallistujilta Share on Ovi -palvelun kautta. Share on Ovi on ilmainen mediajakamispalvelu, joka tekee henkilökohtaisen mediasisällön lataamisesta, hallinnasta ja levittämisestä helppoa matkapuhelimen, tietokoneen tai muun verkkoon kytketyn laitteen välityksellä.

Pangea Day -tapahtuma, jossa elokuvakisan parhaimmistoa esiteltiin, järjestettiin 10. toukokuuta. Tapahtuman parhaisiin paloihin voi tutustua osoitteessa www.ovi.com/pangeaday. Pangea Day -tapahtuman nelituntinen televisiolähetys kuvattiin suorana kuudesta eri kaupungista eri puolilta maailmaa. Lähetystä seurattiin maailmalla yli 1 600 Friends of Pangea Day -tapahtumapaikassa.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto