AfterDawn: IT-alan uutiset

Nokia avasi oman verkkokaupan Suomessa

Kirjoittaja Ilkka Ketola @ 4.4.2008 14:53 Kommentteja (10)

Nokia avasi oman verkkokaupan Suomessa Nokia avasi eilen Suomessa yhtiön tuotteita esittelevän verkkokaupan. Nokia Online Kauppa -nimen saaneella palvelulla Nokia tahtoo täydentää uutta internetpalveluiden kokonaisuuttaan, jota yhtiö on kehittänyt etenkin viime vuoden aikana erittäin aktiivisesti. Vastaavat maakohtaiset verkkokaupat avattiin Suomen lisäksi vasta hiljattain myös Alankomaissa ja Ruotsissa. Jo pidempään Nokian kauppoja on ollut toiminnassa myös Isossa-Britanniassa, Saksassa, Ranskassa, Italiassa ja Espanjassa.
"Nokia Online Kauppa on osa Nokian globaalia vähittäiskaupan strategiaa, jonka yhtenä tavoitteena on antaa kuluttajalle mahdollisuus ostaa tuotteita suoraan Nokialta. Kaikki nämä verkkokaupat ovat kuluttajille informatiivisia kauppapaikkoja, joissa on tarjolla suosituimmat mallit Nokian tuotteista", verkkokaupasta todetaan yhtiön tiedotteessa.

Verkkokaupassa käyttäjä pääsee tutustumaan Nokian tuotevalikoimaan ja vertailemaan laitteiden ominaisuuksia ennen ostopäätöksen tekemistä, samaan tapaan kuin Nokian lippulaivamyymälöissä ja AfterDawnin laitevertailussa. Verkkokaupan valikoimaan kuuluvat viimeisimmät puhelimet ja lisälaitteet, ja tulevaisuudessa käyttäjälle voidaan kertoa myös muista paikallisista palveluista. Verkkokaupassa tehdyt ostokset voi maksaa Visa- tai Mastercard-luottokortilla.

Viime aikoina Nokia on toimillaan vahvasti ja määrätietoisesti pyrkinyt rakentamaan itseään entistä selkeämmäksi, mutta samalla myös monipuolisemmaksi brändiksi. Tavallaan yhtiön toimet rakentavat Nokian brändiä Applemaiseen, kuluttajille helposti sulateltavaa "kokonaispakettia" tarjoavaan suuntaan.

Matkapuhelinjättinä tunnettu yritys on hakeutumassa yhä vahvemmin mukaan sisällöntuotantoon tarjoamalla moderneja palveluita, jotka hyödyntävät tehokkaasti yhtiön multimedialaitteiden ominaisuuksia ja tarjoavat käyttäjille verkkoyhteisön omien tuotosten julkaisuun. Nyt avattu verkkokauppa parantaa omalta osaltaan yhtiön läsnäoloa internetissä.

Nokia Online Kauppa toimii osoitteessa www.nokia.fi/kauppa.


Edellinen Seuraava  

10 kommenttia

14.4.2008 16:14

aika paska valikoima ja kalliit hinnat. eikös verkkokaupan valtti ole yleensä hinta ja hyvä valikoima?

24.4.2008 16:25

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti LassE001:
aika paska valikoima ja kalliit hinnat. eikös verkkokaupan valtti ole yleensä hinta ja hyvä valikoima?
Niin pitäisi, mutta nyt onkin kyseessä nokia...

34.4.2008 16:27

HAHA
150€ kalliimmat puhelimet tuolla mitä kaupassa. Kuka helvetti tuolta nyt niitä sitten ostaisi?

44.4.2008 16:35

lol, eikös yleensä tuotteet oo valmistajan kaupasta halvempia :D ei oo tainnu nokia kuulla tästä...

54.4.2008 16:40

Ei jessus mikkä hinnat

64.4.2008 17:08

Kalliit hinnat ja niihin ei edes sisälly toimituskulut, Ei näin.. Vähän voisivat edes yrittää.. Muuttaisivat hinnat samalle tasolle kuin yleensäkin kaupoissa on ja siihen kun vielä sisältyisi ainakin vähän kaliimpien puhelimien kohdilla toimituskulut niin oltaisiin jo oikealla jäljillä!

74.4.2008 19:32

Veikkaampa, että hinnat johtuvat verkkokaupan toimivuuden epäilystä. Mutta eiköhän ne hinnat alennu joskus.

84.4.2008 19:59

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Falconzz:
Veikkaampa, että hinnat johtuvat verkkokaupan toimivuuden epäilystä. Mutta eiköhän ne hinnat alennu joskus.
Jop, silloin viimeistään kun kännyllä ikää 10 v..

94.4.2008 20:33

Yksinkertaisesti puhelimien hinta on korkea, muiden puhelinmyyjien takia. Yleisesti Nokian puhelimet myy jälleenmyyjät eikä Nokia halua suututtaa niitä myymällä itse puhelimia niitä halvemmalla. Ilman jälleen myyjiä voisi Nokian markkinaosuus olla aika lailla marginaalinen. Ja jos Nokia myisi itse puhelimia todella halvalla voisi suosio paukahtaa yhtäkkiä kattoon. En usko, että Nokian myyntiorganisaatio ja logistiikka olisi niin tehokasta, että homma toimis alkuunkaan.

Tämä on vain lisäpalvelua ja tarkoitettu niille jotka välttämättä haluavat Nokialta nopeasti juuri sen tietyn mallin postissa kotiin viikossa.

108.4.2008 8:48

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti mic82:
Tämä on vain lisäpalvelua ja tarkoitettu niille jotka välttämättä haluavat Nokialta nopeasti juuri sen tietyn mallin postissa kotiin viikossa.

Tai tilaa sen jostain oikeasta nettikaupasta ja saa sen varmaankin jo seuraavana päivänä..

Joopajoo.. on kyllä ihme touhua. Vähän applemaiselta meiningiltä tuntuu. Myydään hirveellä ylihinnalla tavaraa, koska ainahan sitä joku idiootti maksaa varmasti noitakin hintoja. Kerätään rahat pois. Ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa. Toivottavasti eivät liiaksi ompustu ja nokialaisia saisi myös jatkossakin halukkaat vähän järkevämmillä hinnoilla.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Huaweiltakin reikänäytöllä varustettu puhelin Huaweiltakin reikänäytöllä varustettu puhelin (17.12.2018 12:43)
Huawei esitteli Honor-brändillä alla markkinoitavaa View 20 -puhelinta viime viikolla. Erikoista siinä oli uudenlainen näyttö, jonka vasemaan yläkulmaan on puhkaistu pieni reikä etukameraa varten. ....
Apple tuottaa Jaska Jokusesta uutta sisältöä – Suoratoistopalvelu käynnistyy ensi vuonna Apple tuottaa Jaska Jokusesta uutta sisältöä – Suoratoistopalvelu käynnistyy ensi vuonna (17.12.2018 11:25)
Yhdysvaltalaisten sarjakuvien klassikkoihin kuuluva Tenavat on heräämässä uudelleen eloon, sillä Apple on hankkinut oikeudet uuden sisällön tuottamiseen. Lähitulevaisuudessa Jaska Jokusen ja ....
Kasvojentunnistuksessa puutteita Android-puhelimissa – 3D-malli riittää huijaukseen Kasvojentunnistuksessa puutteita Android-puhelimissa – 3D-malli riittää huijaukseen (17.12.2018 09:38)
Kasvojentunnistusalgoritmit ovat moninaisia ja niiden tietoturvakin vaihtelee paljon. Vanha kikka kasvojentunnistuksen huijaamiseen on näyttää kameran edessä tunnistetusta henkilöstä otettua ....
3 kommenttia
Jailbreak-harrastukselle kolaus – Cydiaa ajetaan alas Jailbreak-harrastukselle kolaus – Cydiaa ajetaan alas (17.12.2018 09:08)
iPhonen taipaleen alkuvuosina jailbreaking oli suosittu harrastus, jolla tavoiteltiin etupäässä Apple asettamien rajoitteiden kiertämistä. Harrastuksen suuri voimanlähde oli epävirallinen Cydia-sovell....
Facebookin bugi paljasti miljoonien privaattikuvat Facebookin bugi paljasti miljoonien privaattikuvat (16.12.2018 18:21)
Facebook on julkaissut virallisessa kehittäjäblogissa tietoja bugista, joka on johtanut luvattomaan pääsyyn miljoonien käyttäjien kuvien privaattikuviin. Ongelma on paljastunut sovelluksen ....
2 kommenttia

Uutisarkisto