AfterDawn: IT-alan uutiset

Nokian N-Gage avautui N81:n omistajille

Kirjoittaja Ilkka Ketola @ 5.2.2008 13:38 Kommentteja (2)

Nokian N-Gage avautui N81:n omistajille Nokian uusiutunut N-Gage-pelikonsepti on nyt avattu ensimmäiselle käyttäjäryhmälle. Ensimmäisenä N-Gage-pelejä pääsevät pelaamaan Nokian N81-puhelimen omistajat.
N81:n omistajat voivat ladata puhelimiinsa N-Gage-sovelluksen. Sovelluksen avulla pääsee lataamaan, testaamaan ja ostamaan pelejä Nokian N-Gage-palvelusta. Lisäksi käyttäjät voivat antaa palautetta vielä kehitysasteella olevasta palvelusta.

N-Gage-blogissa muistutetaan, että konsepti on vielä kehitysasteella, joten muutoksia ja parannuksia on jatkuvasti luvassa sekä itse sovellukseen että tarjontaan.

Pelitarjonta rajoittuu toistaiseksi ainoastaan neljään nimikkeeseen: tarjolla on kalastuspeli Hooked On: Creatures of the Deep, arkaderäiskintä Space Impact Kappa Base, klassisen palikkapelin väännös Block Breaker Deluxe sekä System Rush: Evolution. N-Gage-sivustolla mainostetaan lisäksi 12 pelinimikettä, joiden luvataan ilmestyvän pian.

Tällä hetkellä tuettuja laitteita ovat ainoastaan Nokian N81:n eri versiot. Tukea luvataan kuitenkin laajentaa eri N-Gage-yhteensopiville laitteille lähikuukausina ja -viikkoina. Yhteensopivia laitteita ovat N81:n lisäksi N73, N82, N95, N93 ja N93i.

Alla on N-Gagen käyttöliittymää esittelevä videopätkä :


Ja tässä video yhdestä jo tarjolla olevasta pelistä, Space Impact Kappa Basesta:
AfterDawn Laitevertailu: N-Gage-yhteensopivat puhelimet

Nokia N81

Nokia N82

Nokia N73

Nokia N93

Nokia N95 8GB
Kaikki puhelimet

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

15.2.2008 16:06

Tulee mieleen vähän xbox live joulupäivityksen jälkeen. Itseä ei ainakaan pahemmin kiinnosta puhelimella åelaaminen.

25.2.2008 20:04

Ja tämähän on jossain määrin jo vanha asia, koska N-Gage alusta on jo "hackattu" toimimaan kaikissa series 60 3rd edition puhelimissa:

http://www.intomobile.com/2008/02/04/brief-ngage-cracked-open-to-all-nseries-users.html
http://www.symbian-guru.com/welcome/2008/02/ngage-launches-for-n81-owners.html

"**REUPDATE** An enterprising individual has already removed the wrapper that limited the installation to N81 devices. P@sco at Jaspp.net posted that you could simply unsis the application, and here’s a link to the installation file. Simply install this on any newer Nseries device to get in on the action. I’ve tested on my N95-3 and it works fine."

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto