AfterDawn: IT-alan uutiset

Sony tuo lisää elokuvia muistikorteille

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 20.9.2007 13:39 Kommentteja (2)

Sony tuo lisää elokuvia muistikorteille Sony on tuomassa markkinoille uusia Memory Stick Entertainment Pack -paketteja, joissa yhdistyy Memory Stick PRO Duo -muistikortti ja ilmainen elokuva.
Paketteja kaupataan 2 gigatavun ja 4 gigatavun muistikorteilla ja muistikortin lisäksi mukana tulee DVD-levy, josta löytyvät Ghost Rider- (Aaveajaja), RV-, Click- (Klik!) ja Stomp the Yard -elokuvat. Elokuvat ovat kuitenkin levyllä salattuna ja tietokoneen avulla yhden elokuvan voi siirtää Memory Stick PRO Duo -muistikortille, josta sen voi sitten katsella PSP:n tai PlayStation 3 -pelikonsolin avulla.

Hintaa 2 gigatavun muistikortilla ja elokuvalla on noin 55 dollaria ja 4 gigatavun muistikortilla ja elokuvalla vastaavasti noin 90 dollaria. Todennäköisesti Memory Stick Entertainment Pack -paketteja ei nähdä myynnissä Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun elokuvia jaellaan muistikortilla. Sony on aikaisemmin jaellut samalla tavalla muitakin elokuvia ja Nokian N93-matkapuhelimen ostajat saivat viime vuonna Mission: Impossible III (Vaarallinen Tehtävä 3 ) -elokuvan kaupan päälle miniSD-muistikortilla.

Vaikka kehittyneiden pakkausmenetelmien ja edullisten flash-muistien myötä elokuvia ja musiikkia voisi kaupata myös muistikorteilla ja USB-muisteilla, ei kyseinen levitystapa ole yleistynyt markkinoilla.

Lähteet:
CdrInfo
SonyStyle

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

121.9.2007 4:53

Saat kaupan päälle Fair Play-tekniikkaa ja vähintään yhden rootkitin :P

221.9.2007 7:49

Haha joo-o. Ei oo ainakaan tänne vähään aikaan tulossa mitään muistitikkua missä lukee Sony.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto