AfterDawn: IT-alan uutiset

Warnerin Blu-ray/HD DVD -hybridi peruuntuu?

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 16.9.2007 11:57 Kommentteja (3)

Warnerin Blu-ray/HD DVD -hybridi peruuntuu? Warnerin odotettu Blu-ray/HD DVD -hybridi näyttää tällä hetkellä jäävän vain haaveeksi, sillä Warner on ilmoittanut, ettei näillä elokuvilla ole tällä hetkellä mitään julkaisuaikataulua ja Total HD -formaatti on tällä hetkellä jäissä.
Warnerin edellisen tiedotteen mukaan Total HD -elokuvien oli tarkoitus tulla markkinoille vuoden 2008 alkupuolella. Ensimmäisen kerran uusia levyjä esiteltiin tammikuussa CES-messuilla, jolloin Warner sanoi levyjen tulevan myyntiin tämän vuoden puolenvälin jälkeen. Kesäkuun lopulla Warner ilmoitti, etteivät levyt ehdi markkinoille tämän vuoden aikana.

Warner Home Videon johtaja Ron Sanders kertoi TWICE-lehdelle, että empiminen johtuu formaatin tuesta, sillä Warner on ainoa studio, joka on tällä hetkellä kiinnostunut Total HD -elokuvista. Sandersin mukaan Warner ei ole kokonaan kuopannut Total HD:tä, mutta tällä hetkellä sen tulevaisuus ei näytä kovin valoisalta.

Warnerin empiminen saattaisi kieliä myös siitä, että Warner olisi siirtymässä tukemaan vain Blu-ray- tai HD DVD -formaattia. Sanders sanoi molempien leirien olevan kiinnostuneita Warnerin elokuvista, mutta ainakin tämän vuoden ajan Warner tulee julkaisemaan elokuviaan sekä Blu-ray- että HD DVD -versioina.

Warnerilla aiotaan kuitenkin seurata tarkasti loppuvuoden myyntilukuja, joten Warnerin suosio saattaa kallistua lopulta toisen formaatin puoleen. Warner julkaisee jouluksi mm. neljä ensimmäistä Harry Potter -elokuvaa teräväpiirtoversioina. Warner on hallinnut teräväpiirtoelokuvien myyntiä jo pidemmän aikaa, sillä Warner Home Videon jakelemiin teräväpiirtotuotoksiin kuuluvat mm. hyvin myyneet 300- ja The Departed -elokuvat sekä suosittu Planet Earth -dokumenttisarja.

Lähteet:
High-Def Digest
TWICE

Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

116.9.2007 13:42

Mitä nyt amazonin myyntiä tutkii, niin näyttäisi Blu-ray olevan vielläkin vahvoilla.

http://www.eproductwars.com/dvd/

217.9.2007 4:11
MikroNoob
Inactive

Tekisivät saatana 1 HD jutun, yhdenlaisen soittemin, eikä jotain 5030403 erilaista Hd juttua "Full HD; Half fucking HD;No hd hd hd asdfdkghpd tfkmjåoxdftkgdxrtåkdszedglvå
sataanatagdsf-bnfcbgkä yhdf/datorrents.com/torrents-details.asp?returnto=%2Faccount.asp&id=15505 /datorrents.com/torrents-details.asp?returnto=%2Faccount.asp&id=15505

317.9.2007 14:33

poistettu

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 20.11.2009 @ 00:46

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto