AfterDawn: IT-alan uutiset

CinemaNow tukee nyt Xbox 360 -pelikonsolia

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 22.7.2007 00:31

CinemaNow tukee nyt Xbox 360 -pelikonsolia Internetin kautta ladattavia elokuvia myyvä CinemaNow-palvelu tukee päivitetyn Media Manager -ohjelman myötä myös Microsoftin Xbox 360 -pelikonsolia ostettujen elokuvien toistolaitteena.
Ostettujen elokuvien lisäksi myös palvelun kautta vuokrattua sisältöä voi katsella Xbox 360:n avulla. Pelkkä pelikonsoli ei kuitenkaan riitä elokuvien hankkimiseen, sillä elokuvat pitää edelleen ostaa ja ladata tietokoneella, joten CinemaNow ei kilpaile uudistuksen myötä Microsoftin oman Xbox Live Marketplacen kanssa. Xbox 360:n ja tietokoneen pitää olla samassa lähiverkossa, jotta elokuvien katselu onnistuu pelikonsolilla.

Uudistus saattaa kuitenkin miellyttää monia CinemaNow-palvelun käyttäjiä, sillä on todennäköisempää, että televisioon on kiinnitetty Xbox 360 tietokoneen sijaan. Täten kuluttajat voivat katsella elokuviaan kohtuullisen vaivattomasti suoraan televisiosta.

Palvelun elokuvia on saanut myös aikaisemmin siirrettyä tietokoneen ulkopuolelle katsomista varten. Aikaisemmin mm. ARCHOS-multimediasoittimiin on voinut siirtää palvelun kautta hankittua materiaalia. Laitetukea on myös tarkoitus laajentaa tulevaisuudessa ja esim. HP:n MediaSmart LCD-TV:eillä pitäisi pian onnistua CinemaNow-palvelun käyttäminen.

Laitetuen kasvattaminen on yksi tapa, jolla palvelun suosiota voi kasvattaa. Kilpailu asiakkaista on kuitenkin kovaa, joten on todennäköistä, että myös muut videopalvelut tulevat tukemaan pelikonsoleita ja mediasoittimia omissa palveluissaan ennemmin tai myöhemmin.

Lähteet:
Daily Tech
Digital Media Net

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto