AfterDawn: IT-alan uutiset

Palvelimen muistimäärä kasvoi puolella gigatavulla

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 25.10.2002 10:22

Viimeksi kuluneen kahden viikon aikana sivustomme liikenne on kasvanut mittasuhteisiin, joka on aiheuttanut vakavia toimintahäiriöitä palvelussa ruuhkatunteita (klo 18-22 väliset ajat Suomen aikaa) ja palvelimemme on yksinkertaisesti "kuollut" useampaan otteeseen liikenteen alla.
Olemme taistelleet tuulimyllyjä vastaan uhraten lähes kaiken ajan tietokannan ja kyselyjen optimointiin ja vaihdoimme tietokantajärjestelmämme tehokkaammalle alustalle muutama päivä sitten. Viime yönä ISP:mme lisäsi serverillemme puoli gigatavua lisää muistia, jonka toivomme vaikuttavan positiivisesti palvelun tasoon jatkossa. Seuraava askel onkin lähiaikoina toisen palvelimen hankkiminen nykyisen palvelimen rinnalle, jos ja kun liikenne tästä vielä kasvaa.

-Petteri Pyyny, webmaster
http://AfterDawn.com/

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto