AfterDawn: IT-alan uutiset

Tiedosto/kuvapalvelin oli jumissa tänään

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 9.9.2002 10:13

Linux-purkkimme, joka toimii AfterDawn.com:n tiedosto- ja kuvapalvelimena, meni polvilleen tänään, kun logien analysointiohjelma päätti jumittaa järjestelmän suht' täydellisesti. Tästä johtuen sivujen avaamiset eivät onnistuneet, kun selaimet yrittivät hakea CSS- ja kuvatiedostoja jumissa olevalta palvelimelta.
Ratkaisimme ongelman siirtämällä pyynnöt toiselle palvelimellemme väliaikaisesti sillä välin, kun yritämme saada varsinaista tiedostopalvelinta takaisin jaloilleen. Nyt sivujen lataukset ja sivuston käyttö pitäisi pelata oikein, mutta paikallisesti talletettujen tiedostojen imurointi ei välttämättä toimi ennenkuin saamme palvelimen pystyyn.

Pahoittelemme tapahtuneesta aiheutunutta harmia.

-Petteri Pyyny, webmaster

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Viimeisimmät uutiskommentit

Uutisarkisto