AfterDawn: IT-alan uutiset

Real tulee Euroopan markkinoille

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 20.6.2002 12:00

RealNetworks on pitkän odottelun jälkeen avannut eurooppalaisen version suositusta RealONE SuperPass-palvelustaan. Eurooppalainen versio kuukausimaksupohjaisesta streaming-palvelusta sisältää materiaalia yksinoikeudella mm. UEFA:n otteluista, BBC:n uutisia sekä mm. Britannian Big Brother 3:n live-kuvaa.
Kuukausimaksut ovat hieman Yhdysvaltain versiota kalliimmat, vaihdellen 15 dollarin ja 22 dollarin (15.6 - 23 euroa) välillä kuukaudessa (riippuen valitusta sisältövalikoimasta) -- Yhdysvaltain vastaava hintahaarukka on 10 dollarin ja 20 dollarin välillä. Realin tarkoitus on kohdentaa markkinointi aluksi alueille, jossa asuu valtaosa englantia ymmärtävästä verkkoväestöstä eli Iso-Britanniaan, Skandinavian maihin sekä Benelux-maihin.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto