AfterDawn: IT-alan uutiset

Liquid Audio myytiin

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 13.6.2002 22:12

Alliance Partnership, pörssilistautumaton yhtiö, joka toimittaa verkkopalvelula pääasiassa verkkomusiikin alalla, on ilmoittanut ostavansa yhden verkkomusiikkibisneksen pioneereista, Liquid Audion.
Kauppasummaa ei paljastettu, mutta kauppa syntyi vain viikko sen jälkeen, kun kyllästyneet Liquid Audion sijoittajat ilmoittivat yhtiön hallitukselle haluavansa yhtiön myyntiin. Liquid Audion ensimmäinen vuosineljännes oli musertava -- yhtiön liikevaihto oli neljänneksellä vain 135'000 dollaria, mutta samassa ajassa yhtiön tappiot olivat liki viisi miljoonaa dollaria.

Liquid Audio on kehittänyt 1990-luvun loppupuolelta lähtien tekijänoikeuksien haltijoiden oikeuksia varmentavaa teknologiaa ja on luonut mm. oman digitaalisen musiikkiformaattinsa sekä vankan jalansijan saaneen DRM-tekniikkansa (Digital Rights Management). Yhtiö välittää mm. suurten levy-yhtiöiden musiikkia myyntiin verkkokauppoihin kuten Amazon.com:iin.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto