AfterDawn: IT-alan uutiset

Xbox:n myynti hidastumaan päin myös USA:ssa?

Kirjoittaja Lasse Penttinen @ 10.4.2002 17:37

Kaikki tuntuvat oikein odottavan että Microsoft vihdoin epäonnistuisi jossain, tai häviäisi kilpailijalle. The Register spekuloi nyt että Xbox ei saavuttaisi tavoitemyyntiään, joka on 4.5 – 6 miljoonaa yksikköä kesäkuuhun mennessä.
Jos arviot pitävät paikkaansa niin näyttää siltä että Xbox toteuttaa Microsoftin perinteistä myyntimallia. Yritys on yleensä hyvä nostamaan hypea tuotteidensa ympärille, saaden täten jälleenmyyjät innostumaan tuotteesta, mutta ei pysty ylläpitämään vauhtia jatkossa. Windowsien tapauksessa myyntitilastot hämäävät valtavan PC-valmistajien jakelun ansiosta, joka kattaa suurimman osan myynnistä.

The Register

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto