AfterDawn: IT-alan uutiset

Aimsterin toimitusjohtaja henkilökohtaiseen konkurssiin

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 13.3.2002 16:19 Kommentteja (1)

Aimsterin (tai nykyisellään Madsterin) toimitusjohtaja Johnny Deep on MP3Newswiren mukaan hakeutunut henkilökohtaiseen konkurssiin. Deepin asianajajan mukaan hänen konkurssinsa aiheuttaa automaattisen viivytyksen kaikkiin oikeusjuttuihin, joissa hän on osapuolena.
Aimster on ollut useiden oikeustoimien kohteena -- viimeksi tammikuussa 2002 yhtiö menetti oikeutensa Aimster.com verkko-osoitteeseen ja joutui luovuttamaan sen AOL:lle. Lisäksi yhtiö on edelleen käymässä oikeutta RIAA:n kanssa; musiikkiteollisuus haastoi P2P-firman oikeuteen Napsterin oikeusjutun innoittamana vajaa vuosi sitten.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

110.1.2006 19:26

Quote:
Xanadu (Member) 2.7.2003 Nyt eletään P2P-verkkojen viimeisiä aikoja joten kannattaa ottaa hyöty kaikesta irti niin kauan kun se on vielä mahdollista. RIAA ja levy-jätit ovat yksinkertaisesti liian vaikutusvaltaisia.
Kommentti vuodelta 2003 mutta silti p2p jyrää, ja jatkaa kasvua. Kaikesta painostuksesta huolimatta, pysytään pinnalla epätoivosista yrityksistä muuttaa lakia.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 11.1.2006 @ 21:09

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto