AfterDawn: IT-alan uutiset

Pressplay solmi sopimuksia

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 28.1.2002 20:44

Pressplay, verkkomusiikkipalvelu, jonka omistajat ovat Sony ja Vivendi, ilmoitti tänään kolmesta uudesta sopimuksesta, joiden tarkoituksena on parantaa Pressplayn kilpailukykyä MusicNetiä ja Rhapsodyä vastaan.
Pressplay solmi teknologiayhteistyösopimuksen MediaUnboundin kanssa -- sopimuksen pohjalta MediaUnboundin musiikin "suosittelutekniikkaa" käytetään jatkossa myös Pressplayssa. Palvelu osaa suositella uutta musiikkia ja uusia artisteja käyttäjälle pohjaten suosittelunsa käyttäjän aiemmin kuuneltujen kappaleiden historiaan.

Muut solmitut sopimukset liittyivät varsinaiseen musiikkisisältöön; Pressplay sai oikeudet BMI:n (suurta osaa yhdysvaltojen live-esiintymisisten tekijäoikeuksista hallinnoiva organisaatio) laajaan yli neljän miljoonaa live-esiintymistä kattavaan musiikkivalikoimaan. Toinen sopimuksista oli itsenäisen TVT Recordsin kanssa, jonka pohjalta Pressplay sai oikeudet artisteihin kuten Nine Inch Nails sekä XTC.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto