AfterDawn: IT-alan uutiset

Pressplay avataan syyskuun alussa

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 23.7.2001 21:45

Vivendi Universalin tiedottaja ilmoitti tänään yhtiön olevan hyvin vakuuttunut siitä, että Vivendin ja Sonyn yhteinen digitaalimusiikkipalvelu Pressplay saadaan avattua julkisesti "syyskuun ensimmäisellä tai toisella viikolla".
Pressplay valitsi vast'ikään MP3.com:n toimittamaan tarvittavan teknologian palvelun taustavoimaksi. Valinta ei ollut todellakaan yllättävä, sillä keväällä Vivendi ilmoitti ostavansa MP3.com:n lähes 400 miljoonalla dollarilla. Palvelun on tarkoitus sisältää yli 70'000 kappaletta musiikkia Sonyn ja Vivendin levymerkeiltä ja alussa käyttäjät voivat kuunnella ko. musiikkia streaming-muodossa -- kappaleiden imurointi on tarkoitus mahdollistaa hieman myöhemmin.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto