AfterDawn: IT-alan uutiset

Music.com todisti, että loistava domainnimi ei auta

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 4.6.2001 20:35

Music.com, ehkä musiikkimaailman parhaan mahdollisen domainin omistaja, on todistanut että pelkkä loistava domainnimi ei tee firmasta loistavaa. New Yorkissa toimintojaan pitävä, filippiiniläisen Music Corporationin omistama saitti on heittämässä pyyhkeen kehiin ja on ilmoittanut saitin ja kaiken siihen liittyvän bisneksen olevan myynnissä.
Tällä hetkellä sivusto myy musiikkia (yllättävää..), päivittää uutisia ja ylläpitää amerikkalaisiin kaupunkeihin suunnattuja portaaleja. Emoyhtiö on luvannut heittää kehiin reilu kolmesataa tuhatta dollaria toiminnan jatkamiseen kunnes sivustolle (ja domainille tietysti) löydetään ostaja.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto