AfterDawn: IT-alan uutiset

Laskuvirhe MP3.com:in korvauspäätöksessä

Kirjoittaja Jari Ketola @ 10.4.2001 12:18

Perjantaina päättynyt vahingonkorvausoikeudenkäynti MP3.com:in ja TVT:n välillä päättyi 300'000 dollarin korvauspäätökseen. Nyt on kuitenkin käynyt ilmi että valamiehistöllä ei ole ollut perusaritmetiikka hallussa vaan he laskivat korvaussummat väärin.
Valamiehiehistön haasteellinen tehtävä oli määrätä vahingonkorvaussummat albumikohtaisesti. Korvaussummat vaihtelivat 700:sta 3125:een dollariin. Kaksi valamiehistön jäsentä lueskelivat vahingonkorvaussummaa käsitteleviä uutisia ja huomasivat virheensä. He ovat ottaneet yhteyttä tuomari Jed Rakoffiin ja ilmoittaneet tehneensä laskuvirheen -- korvausten olisi pitänytkin olla kymmenkertaiset.

Nähtäväksi jää tullaanko vahingonkorvaukset käsittelemään uudestaan. Mikäli näin käy, suosittelen valamiehistön vaihtoa sekä nelilaskimien hankkintaa valamiesten käyttöön.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto