AfterDawn: IT-alan uutiset

Napster sai vetoomustuomioistuimelta lykkäystä

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 28.7.2000 22:56

Yhdysvaltain vetoomustuomioistuin "pelasti" Napsterin viime hetkellä noin tunti sitten päätöksellään. Tuomioistuin antoi lykkäystä keskiviikkoiselle oikeuden päätökselle sulkea Napsterin toiminta kunnes oikeusprosessi on käyty loppuun asti. Uusi päätös antaa Napsterille mahdollisuuden jatkaa toimintaansa tälle illalle asetetun takarajan yli.
"Tuomioistuimen keskiviikkona antama väliaikainen sulkeminen on nyt lykätty tämän oikeusistuimen taholta.", kaksi vetoomustuomioistuimen tuomaria julkisti lyhyessä päätöksessään. Samalla he mainitsivat, että Napsterin asianajajat ovat nostaneet jutun aikana esiin muutamia hyvin tärkeitä seikkoja tekijänoikeuksista ja niiden pätemisestä Internetissä.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto