AfterDawn: IT-alan uutiset

Napster tarjoaa ratkaisua aiheuttamaansa kaistanleveysongelmaan

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 24.3.2000 01:17

Napster, maailman suosituin MP3:n hakuohjelma, tarjoaa ratkaisua jo useampia kuukausia vanhaan kiistaan yliopistojen kanssa. Yliopistot ovat viime vuoden ja tämän vuoden aikana sulkeneet useilta kampusalueilta mahdollisuuden käyttää Napsteria sen vuoksi, että opiskelijat ovat tukkineet yliopistojen yhteydet ulkomaailmaan Napsterin käytöllään.
Nyt Napster tarjoaa uutta älykkäämpää mallia ratkaisuksi ongelmaan. Uusi versio Napsterista yrittäisi ensin löytää haetut tiedostot kampuksen omasta sisäverkosta. Mikäli haku ei ko. verkosta onnistu, seuraavana vaihtoehtona kokeiltaisiin ns. Internet 2:sta - nopeaa tulevaisuuden verkkoa, johon monet yhdysvaltalaiset yliopistot ovat jo liittyneet. Ja vasta viimeisenä vaihtoehtona käytettäisiin tavallista, tukkoista Internettiä.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto