AfterDawn: IT-alan uutiset

MusicMatch haastaa Realin myos videossa

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 30.11.1999 14:25

MusicMatch Jukebox alkaa tukemaan nyt myos Microsoftin Windows Media -videoformaattia. Tama on kaytannossa selkea haaste Real Networksille, jonka tuotteet ovat Internet-videon levityksessa edelleenkin de facto -asemassa.
Vaikuttaa silta, etta Microsoftin standardit lyovat lapi kerrankin muun kuin Microsoftin omien tuotteiden ansiosta -- toisaalta voidaan kysya, kuinka paljon MusicMatch on enaa itsenainen yritys, kaikki tuntevat MicroSoftin vaikutusvallan. Joka tapauksessa, nappara tapa MS:lta - oman, hieman tahriintuneen, yrityksen mainitseminen ei ole valttamatonta kiusallisen kilpailijan (Real) murskaamisessa, jos asia tehdaan oikein... :-)

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto