AfterDawn logo

Verkkokauppa.com aloitti 24/7-toimitukset ja -noudot Helsingin myymälässä

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Verkkokauppa.com ja Wolt aloittivat muutama kuukausi sitten yhteistyön kotiinkuljetuksien suhteen. Nyt tuota yhteistyötä laajennetaan, jonka myötä Wolt kuljettaa tilaukset jatkossa kellon ympäri.

Samalla myös Helsingin myymälä palvelee asiakkaita kellon ympäri, kun rajattu kassa-alue, tilausten noutopiste sekä itsepalveluperiaatteella toimiva Noutolokerikko ovat avoinna läpi yön.

"Tuntemamme kaupan alan maisema muuttuu jalkojemme alla, ja viemme tätä muutosta jatkuvasti eteenpäin. Helsingin myymälän yöaukiolo mahdollistaa uudet 24/7-kotiinkuljetukset, joiden myötä haluamme tarjota kuluttajille ja yrityksille markkinoiden parhaan asiointikokemuksen. Asioinnin saumattomuus on meille luontaista ja nyt pystymme aidosti vastaamaan asiakkaiden ostokäyttäytymiseen myös aukioloaikojen osalta", avaa Verkkokauppa.comin toimitusjohtaja Panu Porkka.

Woltin kanssa tapahtuvan yhteistyön myötä Verkkokauppa.comin tuotteita saa kotiinkuljetettuna tunnissa myös öisin. Tunnin kotiinkuljetusten jakelualue kattaa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla jo yhteensä 83 postinumeroaluetta.


Kyseinen toimitustapa on otettu Verkkokauppa.comin mukaan erittäin hyvin vastaan ja se kattaa jopa 60 000 erilaista tuotetta. Arvokkain tilaus on ollut tähän mennessä yli 15 000 euron arvoinen.

"Olemme ensimmäinen toimija, joka tarjoaa näin laajan valikoiman tuotteita yhtä joustavilla aukioloajoilla ja toimitustavoilla. Vastaavia pikakuljetuksia ei tehdä missään muualla", summaa Verkkokauppa.comin myyntijohtaja Pekka Litmanen.

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.