AfterDawn logo

Päivän diili: Samsungin uuden 85-tuumaisen QLED-television hinta laskenut 500 eurolla

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Samsung toi vuoden 2022 QLED- ja Neo QLED-televisiomallit saataville Suomessa maalis-huhtikuun aikana. Vaikka televisio ovat olleet saatavilla vain pari kuukautta, hinnoissa on nähty jo selvää laskua. Esimerkiksi uutta QD-OLEDia käyttävä S95B on jo tarjouksessa. Nyt myös uutta 85-tuumaista mallia saa selvästi edullisemmin.

85-tuumaista QE85Q70B 4K QLED -mallia myydään nyt 2499 eurolla, kun aiemmin tätä mallia myytiin 2999 eurolla eli hinta on laskenut jo 500 eurolla.

Q70B tarjoaa 4K-resoluution ja pelaamiseen 120 hertsin virkistystaajuuden. Televisiossa on neljä HDMI 2.1 -liitäntää eli televisio sopii käytettäväksi uuden sukupolven pelikonsoleiden kanssa. Lisäksi tuettuna on eARC.


Q70B sijoittuu Q60B- ja Q80B -mallien väliin.

Q80B tarjoaa Q70B-malliin nähden hieman parempaa kuvanlaatua, erilaisen muotoilun ja paremman äänentoiston. 85-tuumainen QE85Q80B -malli tosin maksaa 3899 euroa eli hinta on tämän mallin kohdalla noussut 300 eurolla.

Q60B on puolestaan kuvanlaadultaan heikompi ja lisäksi virkistystaajuus on näissä malleissa 60 hertsiä. 85-tuumainen QE85Q60B maksaa 2299 euroa. Myös tämän mallin hinta on laskenut, sillä televisio tuli myyntiin 2699 euron hinnalla.

Vuoden 2022 televisiot käyttävät uutta Tizen-käyttöjärjestelmäversiota, joka tulee pian saamaan Samsung Gaming Hubin ja Xbox-sovelluksen.

Päivän diili


Tarjous löytyy Verkkokauppa.comilta.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.