AfterDawn logo

Digita ostaa Cinian noin 100 tietoliikennemastoa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Teknologiayhtiö Digita ja tietoverkko- ja ohjelmistoratkaisuja tarjoava Cinia Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen Cinian mastoliiketoiminnan siirtymisestä Digitan omistukseen.

Tämän kaupan myötä Digitalle siirtyy noin 100 tietoliikennemastoa.

"Tavoitteemme on panostaa digitaalisten palveluiden tarjoamiseen tietoverkko-, ohjelmisto- ja kyberturvallisuusratkaisuiden alueilla, ja tietoverkko-omistuksessa keskittyä entistä vahvemmin kiinteisiin verkkoihin", kertoo Cinian toimitusjohtaja Ari-Jussi Knaapila.

"Olemme erittäin tyytyväisiä Cinian kanssa tekemäämme yritysjärjestelyyn. Kauppa vahvistaa Telecom-kasvustrategiaamme ja uusien tietoliikennemastojen myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä kattavammin digitaalisen infrastruktuurin palveluja maan suurimpana riippumattomana tietoliikennemastojen omistajana", kertoo Digitan toimitusjohtaja Vesa Tykkyläinen.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT