AfterDawn logo

Päivän diili: Steelseriesin huipputason kuulokemikrofoni puoleen hintaan, vain 70e!

Petteri Pyyny Petteri Pyyny
2 kommenttia

Päivän diilinä tällä kertaa ruudulle lävähti SteelSeriesin huipputason kuulokemikrofoni, joka sopii sekä pelaajille että ikuiselta tuntuvaan koronavuoden etäpalaverirumbaan jumittuneille toimistotyöntekijöille.

SteelSeries Arctis Pro -kuulokemikrofoni on suunnattu etenkin pelaajille. Ja tavallisesti nämä langalliset kuulokkeet irtoavat noin 170 euron hintaan, mutta tarjouksessa ne lähtevät omaksi nyt 70 eurolla.

SteelSeries Arctis Pro

Arctis Pro -kuulokkeita on ylistetty useissa testeissä maasta taivaaseen. Mm. TechPowerUp antoi niille täydet viisi tähteä arvostelussaan, kehuen mm. kuulokkeiden loistavaa rakennetta, viiveetöntä mikrofonia ja erinomaista istuvuutta ja ergonomiaa.

Vastaavaan ylistykseen yhtyi myös Digital Trends omassa arvostelussaan, jossa siinäkin kuulokkeet saivat täydet viisi tähteä. Tässäkin kehuttiin äänenlaatua ja kuulokkeiden mukavuutta sekä muotoilun onnistumista.

Tarjouksen löydät täältä:

SteelSeries Arctis Pro, 70 euroa


Kuten aina, olemme löytäneet tarjouksen itse, emmekä täten tiedä kauanko tarjous on voimassa tai paljonko jälleenmyyjällä on tuotteen osalta varastosaldoa. Kannattaa siis toimia nopeasti, jos kiinnostaa.

2 KOMMENTTIA

koovokoo1/2

Ette vissiin käyny tuolla gigantin sivuilla asti katsomassa tarjousta, nimittäin siellä sitä tarjousta ei ole saatavilla.

dRD2/2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti koovokoo:

Ette vissiin käyny tuolla gigantin sivuilla asti katsomassa tarjousta, nimittäin siellä sitä tarjousta ei ole saatavilla.

Luonnollisesti tarkistimme, että diili on olemassa ja toimii. Mutta nämä nyt vain joskus katoavat kovin nopeasti.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT