AfterDawn logo

Legendaarinen The Far Side -sarjakuva teki paluun 25v tauon jälkeen!

AfterDawn AfterDawn

Rakastettu, legendaariseksikin luonnehdittu yksiruutuinen Gary Larsonin luoma sarjakuva The Far Side on tehnyt paluun 25 vuoden tauon jälkeen. Larson siirtyi eläkkeelle sarjakuvapiirtäjän työstään vuonna 1995, mutta hänen sarjakuvansa ovat kestäneet niin hyvin aikaa, että niihin törmää jatkuvasti netissä edelleen - vaikka tuoreimmatkin ovat syntyneet aikana, jolloin netti oli vielä lähinnä kuriositeetti.

Suomeksi Larsonin sarjakuvat tunnetaan nimillä Harhama tai Kaukana Poissa ja niiden outo, surrealistinen, eläimiä täynnä oleva huumori on osunut monen nauruhermoon vuosien varrella juuri sopivasti. Larson piirsi sarjakuvaansa alun perin vuodesta 1979 aina vuoteen 1995 saakka.

Nyt mies on päättänyt tehdä paluun, mutta ilman sanomalehtien tuomaa painetta aikatauluista ja julkaisee uusia sarjakuvia ainoastaan omilla kotisivuillaan, osoitteessa TheFarSide.com. Sivuston osiossa New Stuff löytyvät juurikin tällä viikolla julkaistut täysin uudet luomukset.


Larson kertoo sivuillaan, ettei aio luvata mitään tiettyä julkaisutahtia, vaan sen sijaan keskittyy kokeilemaan ja testailemaan asioita. Larson kertoi paluusuunnitelmistaan jo viime vuoden lopulla mutta ne toteutuivat lopulta vasta nyt, heinäkuussa 2020.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT