AfterDawn logo

Suoratoistot yhdistävä palvelu paljasti tämän hetken kymmenen suosituinta sarjaa

Matti Robinson Matti Robinson

Useissa maissa koronakaranteenit ovat hellittäneet jo hieman, mutta monet haluavat pysyä edelleen visusti kotona ja television ääressä. Onneksi uutta katsottavaa tulee jatkuvasti.

Suoratoistopalvelut yhden sovelluksen ja verkkosivun taaksen paketoiva Reelgood on listannut tämän hetken suosituimmat sarjat ja paljastanut ne BGR:lle. Suosituimpien joukossa on sarjoja niin Hulusta, Amazon Primestä, Netflixistä kuin muistakin yhdysvaltalaispalveluista.

Useimmat niistä saa helposti katsottavaksi myös Suomessa, joten ei hätää.

Kärkisijan on ottanut animaatiosarja Rick & Morty, joka sai hiljattain uuden kauden. Kärkiviisikosta löytyy myös Amazon Prime uusi sarja Upload sekä Netflixin kirjaan perustuva sci-fi-sarja Into the Night ja Ricky Gervaisin synkkä komedia After Life.


Netflixin sarjoja löytyy kaksi muutakin kärkikymmeniköstä: teinien romcom Never Have I Ever ja mm. Christina Applegaten tähdittämä Dead to Me. Listan häntäpäästä löytyy myös Mark Ruffalon tähdittämä HBO-sarja I know This Much Is True sekä suosittun elokuvan jäljissä hiihtävä TNT-sarja Snowpiercer.

Reelgoodin listan perusteella Netflix pitää edelleen suosikkipaikkaa ainakin tämän yhteisön keskuudessa. Jokseenkin yllättäen listalle ei päässyt yhtään Disney+:n tai Apple TV+:n sarjaa.

Top 10:

  1. Rick and Morty
  2. The Great
  3. Upload
  4. Into the Night
  5. After Life
  6. Never Have I Ever
  7. I Know This Much Is True
  8. Dead to Me
  9. Killing Eve
  10. Snowpiercer

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT