AfterDawn logo

Muistatko Nokian televisiot? Ne tekevät nyt paluun

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
4 kommenttia

Yhdestä jos toisesta suomalaisesta kotitaloudesta on saattanut löytyä Nokia-merkkisiä televisioita, mutta sellaisia ei ole enää valmistettu enää vuosiin. Tilanteeseen on kuitenkin tulossa muutos, sillä Nokian merkillä aletaan ehkä jälleen valmistamaan televisiota.

Tällä kertaa ei ole kyse isoista kuvaputkitelevisioista, vaan moderneista älytelevisioista. Valitettavasti näitä helmiä ei ole kuitenkaan tulossa suomalaisten saataville, vaan Nokian televisioiden lanseerausmarkkinana toimii Intia. Laajemmin näitä televisioita ei ehkä myydä hetkeen, sillä Nokian televisioiden taustalla häärii intialainen verkkokauppajätti Flipkart.

Global Icons kertoi syyskuussa auttavansa Nokiaa brändilisensoinnissa ja etsivän Nokialle sopivia yhteistyökumppaneita. Nokian brändiä hyödyntää jo älypuhelimissa suomalainen HMD Global. Nokia on linjannut aiemmin, että se on hyvin tarkka siitä kenelle brändiä lisensoidaan.

4 KOMMENTTIA

teme5651/4

Lainaus:

Nokia on linjannut aiemmin, että se on hyvin tarkka siitä kenelle brändiä lisensoidaan.


Aika kehnoissa kantimissa vaikuttaa Nokia olevan, jos tuotemerkkiä aletaan "kuluttaa" television kaltaisen bulkkilaitteen valmistuksessa. Varsinkin kun näille perinteisille laatumerkeille käy yleensä niin, että ne lisensoidaan alan huonoimmille toimijoille.

kane_k2/4

Mulla oli Nokian putkitöllö joskus ja se oli mystinen vekotin. Oli melkein vuosikymmenen käytössä ja se noudatti aina samaa kaavaa: syyskuusta toukokuuhun se toimi normaalisti, mutta toukokuusta syyskuuhun se pätki virtaa niin että se joko vain sammui tai sitten kuului kummallinen tupsahdus kun se sammui. Pari kertaa kävi huollossakin eikä selvyyttä tullut miksi se niin tekee, vaikka aina löytyi jotain vaihdettavia osia.

pentsu3/4

Tulipa tuplat

pentsu4/4

Nokian telkut taisi aikoinaan tulla Salosta samasta tehtaasta josta Salorat ja Finluxitkin. Jotenkin tulee vanhoja muistellessa tunne että oliko ennen paremmin. Nykyään Salossa ei taida olla juurikaan mitään...

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT